Γενικά

20% φθηνότερα τα αρτοσκευάσματα για τους… «Γείτονες»!

2014-11-11-koinonika-geitones-psomi

Κοινωνική δράση των αρτοποιών Ημαθίας

Κωστής Χαλάτσης

1500 αρτοποιεία της Κεντρικής Μακεδονίας, μεταξύ των οποίων και Βέροιας και Νάουσας συμμετέχουν από αύριο στην κοινωνική δράση «Γείτονες», μια εγκεκριμένη και υποστηριζόμενη από την Περιφέρεια, δράση στήριξης συγκεκριμένων οικονομικών ομάδων.

Τα συνεργαζόμενα αρτοποιεία θα διαθέτουν το αναγνωρισμένο σήμα συμμετοχής στην κοινωνική δράση και θα παρέχουν καθημερινά έκπτωση 20% σε όλα τα παραγόμενα είδη, στους ανέργους, τους πολυτέκνους και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Όπως δήλωσε χθες στη «ΦΑΡΕΤΡΑ» ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Βεροίας και Περιχώρων & Έφορος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας, Τάκης Κόγιας, ο οποίος είχε συνάντηση και με τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, οι δικαιούχοι της έκπτωσης θα μπορούν να προμηθεύονται το μπλοκ με τα 26 κουπόνια κάθε μήνα – όσες δηλαδή και οι ημέρες του μήνα που είναι ανοιχτά τα αρτοποιεία, από τα γραφεία της Π.Ε. Ημαθίας (πρώην Νομαρχία) και θα μπορούν να αγοράζουν με την έκπτωση όλα τα αρτοσκευάσματα παραγωγής ή διανομής (για τα πρατήρια άρτου) των καταστημάτων που εντάσσονται στη δράση και θα έχουν στη βιτρίνα τους την ειδική σήμανση με την αναγραφή της δράσης.

Η δράση εφαρμόζεται πιλοτικά μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας