Βέροια Κοινωνική ζωή

Βέροια: Έφυγε από τη ζωή η Ευρυδίκη Σωτηρίου / Ο “Έρασμος” την αποχαιρετά

Στα 76 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η Ευρυδίκη Σωτηρίου. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2026 στις  10.30  το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια της Βέροιας.

 Η faretra  εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους.
………….
Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης “Έρασμος” την αποχαιρετά ως ένα από τα ιδρυτικά του μέλη με το παρακάτω κείμενο:
.
Ο «Έρασμος» αποχαιρετά την Ευρύκλεια Σωτηρίου
.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Στελέχη «Έρασμου» εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, για την εκδημία του, από ιδρύσεως του Συλλόγου μας, μέλους και εθελόντριας Ευρύκλειας (Ευρυδίκης) Σωτηρίου. 
Απευθυνόμενοι, στο σύζυγο Δημήτρη, το γιό της Γιώργο,  τα εγγόνια και τους οικείους,  ιδιαιτέρως δε, στην κόρη της Κατερίνα Σωτηρίου και το γαμπρό της Χρήστο Γανόπουλο, μουσικούς, που επί σειρά ετών υπήρξαν ανιδιοτελώς και με πλήρη αφοσίωση, γενναιόδωροι εθελοντές – στυλοβάτες και ακρογωνιαίοι λίθοι στη διοργάνωση και την υλοποίηση θεματικών – καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας, με την ελπίδα και την ευχή ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να χαρίσει σε όλους ταχεία ψυχική ενδυνάμωση! 
Καλό Παράδεισο Εύρη!»

………..

banner-article banner-advertisement

Ροη ειδήσεων