Βέροια

Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας: Βράβευση φοιτητριών Φαρμακευτικής του ΑΠΘ

Δύο φοιτήτριες από την Βέροια, οι οποίες κατέκτησαν την πρωτιά στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και εισήχθησαν με την υψηλότερη βαθμολογία στο Τμήμα Φαρμακευτικής του ΑΠΘ, τιμήθηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του συνεδρίου PHARMApoint 2024, που διοργάνωσε στις 12 και 13 Οκτωβρίου ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την Ελεάνα Μπέτσια ως επιτυχούσα με την υψηλότερη βαθμολογία από ΓΕΛ και την Δανάη-Ελισάβετ Σουκιούρογλου ως επιτυχούσα από ΕΠΑΛ.

Οι δύο φοιτήτριες έλαβαν υποτροφία ως επιβράβευση για την αφοσίωση και τις προσπάθειες τους που οδήγησαν στην εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο. Η υποτροφία ήταν χορηγία της εταιρείας ELPEN.

Τη βράβευση έκανε η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας, Σοφία Κατή, καθώς και οι δύο κοπέλες κατάγονται από τη Βέροια.

“Η διάκριση αυτών των φοιτητριών αποτελεί παράδειγμα για όλους μας. Η επιτυχία τους είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και επιμονής και είμαστε εδώ για να τις υποστηρίξουμε στο νέο ταξίδι τους”, δήλωσε η κ. Κατή.

Βέροια, 14 Οκτωβρίου 2024

Η Πρόεδρος                     Ο Γ. Γραμματέας

Κατή Σοφία                     Μουρτζίλας Γεώργιος

banner-article

Ροη ειδήσεων