Βέροια

Ευχαριστήριο ΚΕΜΑΕΔ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας ΑμεΑ Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους κάτωθι για τις δωρεές τους :

  1. Την οικογένεια Ιωάννας Σκούταρη και Γεωργίου Ζυγουλιάνου για την οικονομική δωρεά τους υπέρ αναπαύσεως (αντί στεφάνου) του πολυαγαπημένου τους συμπέθερου Κυριάκου Κεραμέως (Σέρρες). Ο Θεός ας τον αναπαύσει οπλίζοντας με υπομονή τους οικείους του.
  2. Την κ. Μαίρη Σπυρούδη για την προσφορά πρωινών γευμάτων στα παιδιά του Κέντρου υπέρ αναπαύσεως της αγαπημένης ξαδέρφης της Καίτης Τζημαράκα για την συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατό της. Καλή ανάπαυση.
  3. Και τέλος εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα του Κέντρου μας που συμμετείχε στο Μαραθώνιο Δρόμο Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης FLAMINGO RUN την Κυριακή 6/10/2024. Συγκεκριμένα την γυμνάστρια του Κέντρου Σοφία Δαμιανίδου, τον επιστημονικό μας Δ/ντη Γιώργο Τσαλέρα και την φυσικοθεραπεύτρια του Κέντρου Κατερίνα Καραμελίδου. Συγχαίρουμε ιδιαίτερα τα παιδιά του Κέντρου Θάνο Καψάλη και Τάσο Ιγνατίδη που βραβεύτηκαν για την συμμετοχή τους.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης σε όλες τις εθελόντριες του Κέντρου που στηρίζουν πάντα τις προσπάθειές μας και ειδικότερα στην Χουλιάρα Ειρήνη που πήρε το δεύτερο βραβείο στην ηλικιακή κατηγορία 40-49.

Και του χρόνου με υγεία.

Η εθελόντρια Διευθύντρια Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου  Μελίνα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας