Εκδηλώσεις Πολιτική

Συνέντευξη Τύπου της Παράταξης “Αλλαγή” στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας / Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

🗣 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
διοργανώνει η παράταξη “ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας” για τα προβλήματα που απασχολούν την Περιφέρεια και τα οποία η παράταξη ανέδειξε στο Περιφερειακό Συμβούλιο
2️⃣5️⃣ Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας (περιοχή ΦΙΞ), στις 3μμ (μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου)
📣 Η παράταξη “ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας” οργανώνει Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 25/9/24, στις 3μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας και σας καλεί να συμμετέχετε.
🎙 Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι (ΠΣ) της παράταξης θα παρουσιάσουν τα κυριότερα θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια και που έχει αναδείξει η παράταξη.
Ο επικεφαλής της παράταξης, καθηγητής ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος θα μιλήσει για τα συγκοινωνιακά προβλήματα και τα ζητήματα των υποδομών, με αιχμή το Flyover, το Μετρό, τον σιδηρόδρομο και τον προαστιακό. Ακόμη θα αναφερθεί στα ζητήματα της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, με αιχμή τη λειψυδρία, τον υπερτουρισμό, και την ελλιπή αντιπλημμυρική θωράκιση.
Η ΠΣ Θεσσαλονίκης Μαρία Αγγελιδάκη θα μιλήσει για θέματα της Μητροπολιτικής Επιτροπής.
Η ΠΣ Σερρών Μαρία Παπαδημητρίου θα μιλήσει για τις πρόσφατες πυρκαγιές στις Σέρρες και τα σχέδια εγκατάστασης ΑΠΕ σε καμένες περιοχές, για το αντιπλημμυρικό στον ποταμό Αγγίτη, για θέματα Πολιτισμού και για θέματα της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Ο ΠΣ Πέλλας Φώτης Χατζόγλου τέλος θα μιλήσει για την Τάφρο 66, για την πρόσβαση μαθητών σε σχολεία των Γιαννιτσών, για τα σχέδια ανοικοδόμησης των στρατοπέδων των Γιαννιτσών και για θέματα αγροτικής ανάπτυξης και ΑΠΕ που συζητιούνται στην Επιτροπή Ανάπτυξης .
Θα ακολουθήσουν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και συζήτηση.
banner-article

Ροη ειδήσεων