Βέροια Μουσική Πολιτισμός Ρεπορτάζ

Βέροια Εύηχη πόλη 2024: Ο Πάνος Βλάχος και η καυστική του μουσική ματιά στην Πλατεία της Ελιάς με πολύ κόσμο

Από τον κόσμο που μαζεύτηκε στην Πλατεία της Ελιάς για να τον ακούσει φαίνεται πως ο Πάνος Βλάχος είναι εξαιρετικά δημοφιλής.

Γνωστός  είναι περισσότερο από την τηλεόραση στο πλατύ κοινό, (“Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”), αλλά και σ’ ένα άλλο κοινό από τη θεατρική του παράσταση “Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού” του Ντάριο Φο, που παίζεται για πέντε ολόκληρα χρόνια sold out.

Ο μουσικός και τραγουδιστής  Πάνος Βλάχος είναι λιγότερο γνωστός, αλλά φαίνεται πως το τελευταίο του τραγούδι, που είχε οξεία πολιτική σάτιρα, τον έκανε και σ’ αυτόν τον τομέα γνωστό, αποκτώντας φανατικούς οπαδούς.

Το μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε στην Πλατεία Ελιάς ήταν,  (όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος), ένα αυτοσχέδιο light metal λαϊκοέντεχνο pop πάρτυ με underground στοιχεία ethnic, απολιτίκ trip hop.

Σίγουρα οι μουσικοί όροι δεν είναι σε όλους μας γνωστοί, και ιδιαίτερα στους μεγαλύτερους, αλλά το συμπέρασμα ήταν από τη χθεσινή του παρουσία πάνω στη σκηνή, πως είτε τραγουδώντας, είτε χρησιμοποιώντας τα υποκριτικά του προσόντα και την καυστική του σάτιρα με την οξεία πολιτική ματιά, άρεσε στον κόσμο και τον σχολίαζε θετικά για πολύ μετά το τέλος της συναυλίας.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

…………………….

Συντελεστές

Βάϊος Πράπας : μουσική διεύθυνση, κιθάρες, τραγούδι

Αλέξανδρος Κούρος : τύμπανα

Αντωνία Τσολάκη : μπάσο

Φοίβος Μπόζας : σαξόφωνο

Χρήστος Σπηλιόπουλος : τρομπόνι

Κώστας Φόρτσας : πνευστά

Σκηνοθεσία – art Consept : Alkèt Panaguliáh

Χορογραφίες : Gennaro Gatusso

Σχεδιασμός σκηνικών : Luigi Angiàri

Νίκος Κωνσταντάκης, Γιώργος Τσατσούλης: ηχοληψία

Επιμέλεια προγράμματος : Gigi Barolo

……………………

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας