Βέροια Εικαστικά Εκδηλώσεις

Έκθεση με έργα μαθητών από τα τμήματα ζωγραφικής, εικαστικών και κατασκευών της ΚΕΠΑ  

ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2023- 2024

Έκθεση ζωγραφικής με έργα μαθητών από τμήματα εικαστικών, ζωγραφικής παιδιών και ενηλίκων καθώς και παιδικά τμήματα κατασκευών της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί στο Φουαγιέ της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων που έγιναν την σχολική χρονιά 2023-24, οι μαθητές και οι μαθήτριες με υπεύθυνο τον εκπαιδευτικό-εικαστικό Αλέξη Νικολαΐδη, γνώρισαν τον  τρόπο ζωγραφικής των αρχαιοελληνικών αμφορέων, την κλασική κινέζικη τέχνη σε πάπυρους, δούλεψαν πάνω σε σημαντικούς εκπροσώπους της κλασικής ιαπωνικής τέχνης, ακολούθησαν τα βήματα του Βαν Γκογκ, ένωσαν τον κλασικισμό του Ντα Βίντσι με την ποπ αρτ. Στα τμήματα των κατασκευών χρησιμοποίησαν γύψο, χαρτόνια αλλά και ανακυκλώσιμα υλικά και έκαναν τρισδιάστατα αντικείμενα όπως παιχνιδομηχανή, μια πολική αλεπού και άλλα έργα, αποτέλεσμα της δημιουργικής τους σκέψης.

Όλα αυτά θα παρουσιαστούν στην έκθεση που θα ξεκινήσει το Σάββατο 25 Μαΐου στις 7.00 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, www.veriaculture.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας