Κοινωνική ζωή Τοπικά

Ευχαριστήριο Γυμνασίου – Λυκείου Ριζωμάτων

Την Παρασκευή 17 Μαΐου, στο σχολείο μας, παρουσιάστηκε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, το “Ψηφιακό Σχολείο”, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο αποτελεί μία ολοκληρωμένη ψηφιακή πύλη της σχολικής εκπαίδευσης για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Η παρουσία του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Παιδείας και η τιμητική επιλογή του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Ριζωμάτων, το οποίο αποτελεί ένα μικρό σε δυναμικό σχολείο,  για την υλοποίηση  της παρουσίασης, ενδυναμώνει και ισχυροποιεί περαιτέρω την θέση του σχολείου μας, περνώντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι η ουσία της εκπαίδευσης βρίσκεται στην παρεχόμενη ποιότητα ανεξάρτητα από αριθμούς.

Ένα θερμό ευχαριστώ στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κόπτση και στον Διευθυντή Β/θμιας Ημαθίας κ. Αλατζόγλου για την πολύτιμη στήριξη και συνεργασία τους.

Ευχαριστώ θερμά επίσης τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν και βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή της παρουσίασης: Κουικόγλου Αθηνά, Καραφώλα, Ευπραξία, Ατσάλου Σοφία, Δημόπουλο Δημήτρη, Κουφοπούλου Σουλτάνα, Νικολάου Γιώργο.

Τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ριζωμάτων κ. Μελιόπουλο Γιώργο, την καθαρίστρια του σχολείου μας κα Γρηγοροπούλου Χαρούλα καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, για την άριστη συνεργασία μας.

Καθώς η τρέχουσα σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, για την άψογη και δημιουργική συνεργασία μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.

Η Διευθύντρια Γυμνασίου Λ.Τ. Ριζωμάτων

Τζουνοπούλου Παναγιώτα

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας