Βέροια

Ανοιχτή δράση του «Έρασμου», κατά της βίας, στο πάρκο των Αγ. Αναργύρων Βέροιας

Την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 11.00 – 13.00, με τη συμμετοχή μαθητών

Ανοιχτή δράση κοινωνικής ειασθητοποίησης του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», κατά της βίας,  με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών, σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς, θα υλοποιηθεί το πρωί της Παρακευής 24 Μαΐου 2024, 11.00 – 13.00, στο πάρκο των Αγ. Αναργύρων Βέροιας. Οι μαθητές θα γράψουν πάνω σε λευκά, κοντομάνικα μπλουζάκια, που θα τους διανεμηθούν από το Σύλλογο,   συνθήματα κατά της έμφυλης βίας, υπέρ της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων.

Ταυτόχρονα εργαζόμενοι αλλά και εθελοντές του «Έρασμου» θα διανείμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό της ταυτότητας και των δράσεων της δομής στο κοινό.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Ενημέρωσης Μαθητών που διενεργεί η Επιστημονική Ομάδα του Συλλόγου (Ψυχολόγος, Κοινωνική Λειτουργός και Νομικός), με τίτλο: Μορφές βίας και εκφοβισμών στη μαθητική κοινότητα, Πρόληψη – Αντιμετώπιση», με την έγκριση της Διεύθυνσης Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Το ΔΣ

banner-article

Ροη ειδήσεων