Αγροτικά Εκδηλώσεις Ελλάδα Εργασιακά

Κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις την Τετάρτη 17 Απρίλη

Η  Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις των συνδικάτων που θα γίνουν την Τετάρτη 17 Απρίλη, ημέρα πανελλαδικής απεργίας. 

Δίνουμε   αγωνιστική συνέχεια στα μπλόκα και στη  μάχη  για την επιβίωσή μας, διεκδικούμε  την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, ενάντια στην πολιτική που τσακίζει το εισόδημα μας.

Με τους εργατοϋπαλλήλους, τους αυτοαπασχολούμενους, την νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους, έχουμε τα ίδια προβλήματα, την ίδια ανασφάλεια και άγχος για το σήμερα και το αύριο,  κοινό αντίπαλο και μπορούμε με ενότητα και αποφασιστικότητα να αποσπάσουμε λύσεις και κατακτήσεις. 

Παλεύουμε για να μείνουμε   στα χωριά και τα χωράφια μας και να συνεχίσουμε να παράγουμε, να ζούμε εμείς και οι  οικογένειες μας με αξιοπρεπές εισόδημα, να μην μας πνίγει η θηλιά των χρεών και των μεγαλεμπόρων.     Επενδύουμε χρήμα και κόπο στις παραγωγές μας και θέλουμε βιώσιμο εισόδημα, να πληρωνόμαστε τον ιδρώτα μας.

Η οργή, η αγανάκτηση που νιώθουμε βλέποντας το εισόδημά μας να εξανεμίζεται στην ακρίβεια, να κερδοσκοπούν σε βάρος μας και ως παραγωγοί και ως καταναλωτές, να γίνει απόφαση αγώνα και διεκδίκησης, όχι απογοήτευση και φόβος.

Να πιστέψουμε στο δίκαιο του αγώνα μας και κυρίως στη δύναμη της συλλογικής δράσης και κινητοποίησης.

Τίποτε δεν θα αλλάξει μένοντας θεατές, μπορούμε και πρέπει να γίνουμε οι πρωταγωνιστές παίρνοντας την ζωή μας στα χέρια μας.

Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 17 Απριλίου .

banner-article

Ροη ειδήσεων