Ελλάδα Κοινωνία Πολιτική

Sugar daddies: Ο Στρατηγός ε.α. Μ. Σφακιανάκης συμφωνεί και επιβεβαιώνει τον Δ. Κουτσούμπα / «και στην Ελλάδα είναι κάτι σύνηθες»

Ο Μανώλης Σφακιανάκης μιλάει στο iEidiseis και αποκαλύπτει ότι ο Δ. Κουτσούμπας έθιξε ένα κοινωνικό φαινόμενο που απασχολεί και την Ελλάδα την τελευταία δεκαετία.

Sugar daddies: Ο Μανώλης Σφακιανάκης (πρώην Ηλεκτρονικό Έγκλημα) συμφωνεί και επιβεβαιώνει τον Δ.Κουτσούμπα

Οι Sugar daddies είναι διαδεδομένο είδος και στη χώρα μας από τις αρχές της δεκαετίας του 2010 που ξέσπασε η οικονομική κρίση δηλώνει στο iEidiseis ο στρατηγός ε.α. Μανώλης Σφακιανάκης τέως προϊστάμενος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Στην Ελλάδα είναι κάτι σύνηθες. Δυστυχώς, αυτές οι πλατφόρμες είναι ανοιχτές πάνω από μια δεκαετία. Στις αρχές λειτουργίας τους ορισμένα από τα παιδιά – κορίτσια που τις επισκέπτονταν μας έλεγαν ότι το έκαναν για λόγους επιβίωσης και δυστυχώς ισχύ και τώρα.

Υπάρχουν κορίτσια που δεν τα βγάζουν πέρα και καταφεύγουν στην πορνεία μέσω ηλεκτρονικών πλατφορμών για να επιβιώσουν.

Δεν σας λέω κανένα μυστικό, ούτε ο Κουτσούμπας είπε κάτι καινούργιο. Όλοι το ξέρουμε αλλά κλείνουμε τα μάτια στο φαινόμενο αυτό και κανείς δεν το θίγει δημοσίως.

Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μέσα απ αυτή τη δουλειά. Η πορνεία είναι επάγγελμα και έχει τα περισσότερα κέρδη.

Ας ασχοληθούν λίγο με τις λειτουργίες του Διαδικτύου που έχει τάσεις που ούτε μπορεί να φανταστεί και ούτε να φαντασιωθεί…

Αυτή τη στιγμή είναι ένα διεθνές φαινόμενο και όποιος βάλει δυο λέξεις κλειδιά στο διαδίκτυο θα του βγάλει εκατομμύρια αποτελέσματα».

Ο Μανώλης Σφακιανάκης υπογραμμίζει ότι : «Εξετάζω το παγκόσμιο φαινόμενο sugaring μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες. Δεν το ανακαλύψαμε χτες το φαινόμενο αυτό. Ούτε το γέννησε το μυαλό του κ. Κουτσούμπας για να προκαλέσει εντύπωση. Η παγκόσμια βιομηχανία το έχει στήσει εδώ και χρόνια σε μηχανές που κάνουν τα «παντρέματα».

Αυτές οι πλατφόρμες είναι ανοιχτές και ελεύθερες για όλο τον κόσμο. Έχουμε βιομηχανία από μηχανές γνωριμιών και συνοικεσίων. Κατά χιλιάδες τις επισκέπτονται σε καθημερινή βάση. Έκαναν εγγραφές και έψαχνε ο ένας το ταίρι του άλλου. Πλέον εκατομμύρια γάμοι γίνονται μέσω διαδικτύου. Είναι σύνηθες ο 60άρης να παντρεύεται την εικοσάρα. Πλέον έχει γίνει τάση.

Χτες το βράδυ περιπλανήθηκα σε αυτές τις μηχανές για να έχω νωπή εικόνα πριν σας μιλήσω. Κυριακή βράδυ ήταν εκατομμύρια οι επισκέπτες που απεγνωσμένα έψαχνε γνωριμία ο ένας με τον άλλο. Εκατοντάδες και στην Ελλάδα. Έπαθα σοκ…».

iEidiseis

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας