Βέροια

Βραβείο σε διεθνή εικαστικό διαγωνισμό στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας / και άλλα βραβεία και διακρίσεις την περσινή χρονιά

Κατά την διάρκεια του προηγούμενου σχολικού έτους, το 12ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας συμμετείχε στον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό που συνδιοργάνωσε το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Τμήμα Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας, με τίτλο «Δημιουργώντας τα δικά μας παιχνίδια». Στο πλαίσιο αυτού του διαγωνισμού οι μαθητές με τη βοήθεια και τη στήριξη της καθηγήτριας των Εικαστικών του σχολείου δημιούργησαν ένα ομαδικό εικαστικό έργο, ένα διαδραστικό έκθεμα-παιχνίδι.

Την Παρασκευή 2/2/2024 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού τελετή βράβευσης των σχολείων που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η καθηγήτρια των Εικαστικών Κατερίνα Αναστασίου, η οποία και παρέλαβε το βραβείο του σχολείου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του σχολείου που με πολύ ενθουσιασμό και όρεξη δούλεψαν όλοι μαζί και δημιούργησαν έναν μικρόκοσμο τέχνης.

Επίσης κατά την σχολική χρονιά 2022-2023 υπήρξαν οι ακόλουθες διακρίσεις σε εικαστικά-καλλιτεχνικά έργα μαθητών του σχολείου μας:

-μαθητής της ΣΤ τάξης, πήρε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα το ποτάμι της πόλης μας!

-δύο μαθητές της Γ τάξης, πήραν το τρίτο βραβείο σε διαγωνισμό φωτοκολάζ με θέμα τους ήρωες των παραμυθιών στην σύγχρονη εποχή!

-βράβευση μαθήτριας της Β τάξης σε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα την ειρήνη!

-μαθήτρια της ΣΤ τάξης, διακρίθηκε στον διαγωνισμό ζωγραφικής του Ερυθρού Σταυρού!

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας