Βέροια Κοινωνική ζωή

Ευχαριστήριο ΚΕΜΑΕΔ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας ΑμεΑ Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους κάτωθι για τις δωρεές τους :

  1. Τους ιδιοκτήτες του ρεστοράν ΕΚΕΙΜΕΡΟΣ στον Νέο Πρόδρομο Ημαθίας που μας προσέφεραν ένα πλήρες gourmet γεύμα σε παιδιά προσωπικό και εθελοντές με πολύ αγάπη στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον τους.
Ευχαριστούμε επίσης την Σεφ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΛΛΙΟΥ κάτω από την καθοδήγηση της οποίας τα παιδιά μας βοήθησαν στην προετοιμασία του γεύματος
  1. Την οικογένεια του καλού μας φίλου κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ για την προσφορά ενός πλήρους πρωινού γεύματος στα παιδιά του Κέντρου μας με την αφορμή της συμπλήρωσης σαράντα ημέρων από το θάνατο του αγαπημένου του αδερφού και Θείου Αποστόλου Χατζόγλου.
Ο Θεός ας αναπαύσει την ψύχη του οπλίζοντας με υπομονή τους οικείους του.
  1. Τον Σύλλογό ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ Βέροιας για την προσφορά πρωινού γεύματος στα παιδιά του Κέντρου μας την ημέρα της γιορτής του Αγίου – Παρθενίου προστάτη των Καρκινοπαθών.
Ευχαριστούμε και ευχόμαστε δύναμη και υγεία σε όλο τον κόσμο.
  1. Το κατάστημα ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ με είδη προικός για την προσφορά υφασμάτων για τις ανάγκες των εργαστήριων μας.
Και τέλος ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά του Συλλυπητήρια στην οικογένεια του πατέρα Ιωάννη Παπαδάκη της εκκλησίας του Αρχάγγελου Μιχαήλ στον Κάλυβο Μυλοποτάμου Ρεθύμνης, για τον θάνατο της Πρεσβυτέρας του Ευαγγελίας Παπαδάκη.

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψύχη της οπλίζοντας με υπομονή τους οικείους της.

Η εθελόντρια Διευθύντρια Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας