Βέροια Κοινωνική ζωή

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Ομίλου Βέροιας της Οργάνωσης «Inner Wheel», για τη δωρεά του ποσού των 400€, προς οικονομική στήριξη του έργου μας.

Η Inner Wheel, διεθνούς εμβέλειας και δράσης, αποτελεί μία από πιο τις πιο δραστήριες οργανώσεις στην Ελλάδα, που πλαισιώνεται από γυναίκες με πνεύμα εθελοντισμού,  με όραμα και αλτρουϊστική διάθεση, αναλαμβάνοντας δυναμικές και πρωτοπόρες πρωτοβουλίες με κοινωφελή σκοπό, με κίνητρο και γνώμονα την υποστήριξη ευπαθών ατόμων και ομάδων.

Η συνάφεια του έργου της «Inner Wheel», με το έργο του «Έρασμου» είναι ένας κοινός παρονομαστής του ανθρώπινου ενδιαφέροντος μας, για την ποιότητα ζωής ευάλωτων συνανθρώπων μας, με σημαντικές προϋποθέσεις και σοβαρές προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών,  για τις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας, σε αυτό τον ευαίσθητο τομέα.

Κάθε ευγενική χορηγία, προσφορά ή δωρεά κοινωνικής αναφοράς απέναντι στον «Έρασμο» συμβάλλει στην αναβάθμιση του μέσου όρου της ποιότητας ζωής των ευάλωτων ανθρώπων που συνδράμουμε, στη μείωση των όποιων ανισοτήτων και προάγει σημαντικά  τον τοπικό μας πολιτισμό.

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο