Πολιτισμός

Γιώργος Μιχαλακόπουλος: Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό – «Αντίο δάσκαλε» | video

Με ένα συγκινητικό βίντεο η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τον σπουδαίο καλλιτέχνη Γιώργο Μιχαλακόπουλο, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. 

Το βίντεο συνοδεύει μία ανάρτηση από τη Φίνος Φιλμ που κάνει λόγο για ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον πολιτισμό μας με την απώλεια του Γιώργου Μιχαλακόπουλου.

«Ένας σπουδαίος ηθοποιός, δάσκαλος και εξαιρετικός άνθρωπος, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, “έφυγε” σήμερα από κοντά μας σε ηλικία 85 ετών, αφήνοντας ένα πραγματικά δυσαναπλήρωτο κενό στον πολιτισμό μας. Με τεράστια θεατρική διαδρομή και βαθύ καλλιτεχνικό ταλέντο, μας χάρισε μεγάλες ερμηνείες με ποιότητα και ήθος. Στον κινηματογράφο θα τον θυμόμαστε πάντα ως τον γλυκύτατο ποιητή Φανφάρα από την ταινία «Ξύπνα Βασίλη» (1969). Μια βαθιά υπόκλιση σήμερα μαζί με τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Αντίο δάσκαλε..”Τι είναι ταλέντο ούτε τώρα το ξέρω. Αισθανόμουν όμως καλά και ήξερα ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Αφιερώθηκα και προχώρησα

»Αντίο δάσκαλε..”Τι είναι ταλέντο ούτε τώρα το ξέρω. Αισθανόμουν όμως καλά και ήξερα ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Αφιερώθηκα και προχώρησα“»

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο