Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και του Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στον Πλάτανο.

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Γιατί θά ἀναστηθοῦν καί ὅσοι δέν ἔχουν βαπτισθεῖ;» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. θα τελέσει την ορκωμοσία των νέων σπουδαστών στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας επί τη εορτή του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο και στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Μετρών και Αθύρων κυρού Δημητρίου στην Όσσα Λαγκαδά.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί στην εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας «Τα παιδιά της άνοιξης».

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δημοτικού Διαμερίσματος Βεροίας.

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου Βεροίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας.

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα (Κυριωτίσσης) Βεροίας.

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ανατολικού.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα προεξάρχει στην Πανηγυρική Αρχιερατική Αγρυπνία επί τη εορτή του Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας