Βέροια Ελλάδα

Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας: “Απαξιώνουν το Δημοτικό Συμβούλιο με τις δια περιφοράς συνεδριάσεις”

Τοποθέτηση της ΛΑΣΥ Βέροιας για την έγκριση με δια περιφοράς συνεδρίαση (στις 19-9-2023) του από 14-9-2023 πρακτικό της επιτροπής εκπροσώπων των συνδυασμών που μετέχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023

Βέροια, 19 Σεπτέμβρη 2023

Σύμφωνα με το εισηγητικό που υπογράφει ο κος Δήμαρχος το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας καλείται να εγκρίνει σε μια ακόμα δια περιφοράς συνεδρίαση(στις 19-9-2023) το από 14-9-2023 πρακτικό της επιτροπής εκπροσώπων των συνδυασμών που μετέχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Καταρχήν να δηλώσουμε για μία ακόμα φορά ότι είμαστε αντίθετοι με τις δια περιφοράς συνεδριάσεις(με τηλέφωνα και e-mail) του Δημοτικού Συμβουλίου. Μία τακτική που οι δύο παρατάξεις που συνδιοικούν τον Δήμο Βέροιας(του κου  Βοργιαζίδη και της κας Μπατσαρά) εφαρμόζουν κατά κόρο υποβαθμίζοντας όσο δεν πάει άλλο και απαξιώνοντας εντελώς το Δημοτικό Συμβούλιο.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα επισημαίνουμε τα εξής: Ως Λαϊκή Συσπείρωση δεν ειδοποιηθήκαμε και δεν κληθήκαμε με κανένα τρόπο, είτε προφορικά είτε γραπτά για να συμμετάσχουμε στην συνεδρίαση αυτή των εκπροσώπων των συνδυασμών. Επίσης στο πρακτικό που συμπεριλαμβάνεται στο προαναφερόμενο εισηγητικό και στάλθηκε σε εμάς δεν υπάρχει καμία υπογραφή εκπροσώπων παρατάξεων σε αντίθεση μάλιστα με ανάλογες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου σε προηγούμενες εκλογές.

Για τους παραπάνω λόγους οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης καταθέτουμε αυτήν εδώ την τοποθέτηση και δηλώνουμε ότι απέχουμε από την ψηφοφορία.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο