Ελλάδα

Φρίκη στην Αλόννησο: 18χρονος ΑμΕΑ έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε μουσείο

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης έπεσε 18χρονος ΑμεΑ ενώ εργαζόταν στην Αλόννησο.

Ο 18χρονος, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα της νοητικής υστέρησης, κατέθεσε ήδη στις αστυνομικές Αρχές και εξετάστηκε από τον ανακριτή Βόλου.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, όλα έγιναν τον περασμένο Ιούλιο σε ιδιωτικό παραδοσιακό κτίριο το οποίο έχει μετατραπεί σε μουσείο.

Μια ημέρα επισκέφτηκε το μουσείο, στο οποίο ο 18χρονος κόβει εισιτήρια, ένας 37χρονος και μια 53χρονη από τη Θεσσαλονίκη. Ο 18χρονος αφού έκοψε τα εισιτήρια ανέβηκε μαζί με τον 37χρονο στον επάνω όροφο χωρίς να τους ακολουθεί η γυναίκα.

«Κάτσε, είναι πολύ καλό αυτό που θα σου κάνω»

Εκεί, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο 37χρονος άρχισε να θωπεύει τον 18χρονο, ενώ προέβη και σε άλλες γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.

Εκείνος λόγω της κατάστασής του δεν αντιλήφθηκε τη σημασία των πράξεων του 37χρονου και δεν είχε τη δυνατότητα να αντισταθεί.

Χαρακτηριστικά, σε ερώτηση του 18χρονου «αυτό που κάνετε τι είναι;» ο 37χρονος φέρεται να απάντησε: «Κάτσε, είναι πολύ καλό αυτό που θα σου κάνω».

Ο 18χρονος εξομολογήθηκε σε φιλικό του πρόσωπο τι είχε συμβεί, και εκείνος τον συμβούλευσε να μιλήσει στον πατέρα του. Ο νεαρός ακολούθησε τη συμβουλή του φίλου του και ο πατέρας του έκανε καταγγελία στην αστυνομία.

Ο 37χρονος και η 53χρονη συνελήφθησαν στην Αλόννησο στις 30 Αυγούστου, ενώ χθες οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή στον Βόλο, όπου ζήτησαν και τους δόθηκε προθεσμία να απολογηθούν την Δευτέρα 4/9.

Σε βάρος του 37χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η 53χρονη κατηγορείται για απλή συνέργεια στην προαναφερόμενη πράξη.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας