Ελλάδα Μουσική Πολιτισμός

Χρήστος Λεοντής: 60 χρόνια Μουσικής Προσφοράς και… Άρνηση του Ηρώδειου στο Έργο του!

Κακόμοιρη Ελλάδα και στον Πολιτισμό!!! Εύγε!
Απίστευτο Ξ ε β ρ ά κ ω μ α του Φεστιβάλ Αθηνών 2023!!!
Του Ηλία Τσέχου
Το Φεστιβάλ Αθηνών 2023 , αρνήθηκε και απέρριψε πρόταση και αίτημα του Μεγάλου Μουσουργού Χρήστου Λεοντή να παρουσιάσει το έργο του στο ΗΡΩΔΕΙΟ, κλείνοντας λατρευτικά στον ιερό αυτό χώρο τα 60 χρόνια μουσικής δημιουργίας του στο θέατρο, στην ποίηση, στην ελληνική δισκογραφία, με κορυφαίες επιτυχίες και γενναίες ποιότητες.
Προσβάλλει όλη την Ελλάδα, άπασα την Ευρώπη, όλον τον κόσμο η απορρίπτουσα, η ανίερη, η προσβλητική, η αγενής στάση του άτυχου Ηρώδειου και του επιτελείου της κυρίας…
Κατερίνα Ευαγγελάτου
“Μελετήσαμε διεξοδικά την πρότασή σας, η οποία είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο ευρύτερος όμως σχεδιασμός και οι επιμέρους κατευθύνσεις του καλλιτεχνικού προγραμματισμού 2023, δεν επιτρέπουν την ένταξή της στο φετινό Φεστιβάλ. Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε προκειμένου να συντάξετε και να υποβάλετε την αίτησή σας…”
Καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Κατερίνα Ευαγγελάτου,
κυρία μου, παραιτήσου ταχέως! Ο χρόνος είναι τιμωρός εμπρός σου και ο κόσμος σου θαμμένα μαυροφορεμένος, τέτοια ασέβεια στα βήματά σου θα σκοντάψεις… Κόσμος και κοσμάκης πέρασε από το Ηρώδειο, ωφέλιμα και μη, του Χρήστου Λεοντή κλείνεις την “σάπια” πόρτα σου;;;  Ιππόλυτε έεε… Ιππόλυτε!!!
(ας πέρασε το καλοκαίρι κι ας περνά…)
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας