Βέροια Κοινωνική ζωή Τοπικά

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Διαβατού – Γιορτή Ροδάκινου

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Διαβατού ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στη Γιορτή Ροδάκινου που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου 2023.

Αρχικά ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα παιδιά του συλλόγου μας που με τους χορούς τους μας έδωσαν χαρά και μας έκαναν να αισθανθούμε περήφανοι, τους γονείς των παιδιών που τα ωθούν σε αυτές τις δραστηριότητες, αλλά και τη χοροδιδάσκαλο του συλλόγου μας Μαρία Δεμερτζίδου, που δίνει τον καλύτερο εαυτό της για να έχουμε ένα μοναδικό θέαμα σε κάθε εκδήλωση.

Ευχαριστούμε τους επίσημους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν, δημόσια πρόσωπα της πόλης, τους πολιτιστικούς συλλόγους καθώς και τα ΜΜΕ που στηρίζουν και προβάλλουν τις δραστηριότητες του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε τη Περιφέρεια Ημαθίας για τη σημαντική στήριξη της συνδιοργάνωσης της γιορτής Ροδάκινου, καθώς επίσης και τον Δήμο Βέροιας τόσο για τη στήριξη της συνδιοργάνωσης αλλά και για τη καθαριότητα του Γηπέδου Διαβατού , ευχαριστούμε και την Ομάδα Ατρόμητος Διαβατού για την παραχώρηση του Γηπέδου.

Ευχαριστούμε επίσης, το καλλιτεχνικό σχήματα που έδωσε τη δική του νότα στην εκδήλωση. Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης, η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων μελών και φίλων του συλλόγου μας, που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς, «αγκαλιάζοντας» το εγχείρημα και προσφέροντας από τον χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και… την ψυχή τους….Οι εθελοντές μας… τους ευχαριστούμε πολύ όλους τους…

Τέλος ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και πήρε μέρος σε αυτή την γιορτή της παράδοσης και του πολιτισμού μας.

Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, με υγεία σε όλο τον κόσμο για να παραβρεθούμε και του χρόνου όλοι στην επόμενη Γιορτή Ροδάκινου.

banner-article

Ροη ειδήσεων