Πολιτική

Πρόεδρος Σπαρτιατών: Ευχαριστώ τον Ηλία Κασιδιάρη, ήταν το «καύσιμο» για την είσοδο τη Βουλή

«Θα ήθελα βεβαίως να ευχαριστήσω και τον Ηλία Κασιδιάρη για τη σημαντική βοήθεια που μας έδωσε, ήταν το καύσιμο που έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα»

Μετά το τελικό Exit Poll και τα πρώτα αποτελέσματα από τις κάλπες, που δείχνουν είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή, ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας προέβη σε επίσημες δηλώσεις ευχαριστώντας ονομαστικά τον καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη, δίνοντας του τα εύσημα για την εκλογική επιτυχία της παράταξης.

«Μετά από αρκετό καιρό ένα εθνικό κόμμα θα είναι μέσα στο εθνικό κοινοβούλιο», πρόσθεσε ο κ. Στίγκας, υποστηρίζοντας ότι η παράταξή του εκπροσωπεί «όλα τα ιδεώδη του ελληνισμού και τις αξίες που σήμερα λείπουν από τη χώρα μας».

«Οι Σπαρτιάτες έρχονται όχι για να διχάσουν αλλά για να ενώσουν. Το βασικό ρητό των Σπαρτιατών είναι η ισχύς εν τη ενώσει. Κάτι που λείπει δυστυχώς σήμερα από τη χώρα μας», συνέχισε, ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους που επέλεξαν το κόμμα του, τα μέλη που «δούλεψαν ακούραστα» τις τελευταίες εβδομάδες και τον Ηλία Κασιδιάρη, του οποίου το κόμμα «Έλληνες» είχε αποκλειστεί από τις εκλογές με απόφαση του Αρείου Πάγου.

«Θα ήθελα βεβαίως να ευχαριστήσω και τον Ηλία Κασιδιάρη για τη σημαντική βοήθεια που μας έδωσε, ήταν το καύσιμο που έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα», είπε ο κ. Στίγκας.

«Θέλω να ενημερώσω τον ελληνικό λαό ότι θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών του και θα φέρουμε ένα νέο ύφος και ήθος στο ελληνικό κοινοβούλιο», συνέχισε, λέγοντας πως πριν γίνουν πολιτικό κόμμα, οι Σπαρτιάτες ήταν «δίκτυο κοινωνικής δράσης που βοηθούσε όλους τους αδύναμους συμπατριώτες που είχαν πιεστεί τώρα τελευταία στα χρόνια του μνημονίου».

banner-article

Ροη ειδήσεων