Νάουσα Πολιτική

Στήριξη του ΚΚΕ από δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του Δήμου Νάουσας

Οι παρακάτω δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, εκλεγμένοι με τη ”Λαϊκή Συσπείρωση” στο Δήμο Νάουσας, συμπορευόμαστε και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, όπως κάναμε και στις προηγούμενες, με το ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ απέδειξε τόσο με τις θέσεις του όσο και με τη δράση του -εντός και εκτός Βουλής- ότι ήταν, είναι και θα είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που υπερασπίζεται με συνέπεια τα συμφέροντα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολούμενων και της νεολαίας.

Τα μέτρα που θα κληθεί να υλοποιήσει μετά τις εκλογές η νέα κυβέρνηση είναι τα εκατοντάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα που περιλαμβάνονται στο νέο υπερμνημόνιο του Ταμείου Ανάκαμψης και στην Εαρινή ¨Εκθεση της Κομισιόν και επιτάσσουν: Ματωμένα πλεονάσματα, πάγωμα των τριετιών μέχρι το 2027, ”πράσινη μετάβαση” και ”πράσινα χαράτσια”, ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, περαιτέρω ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της Υγείας, του νερού κλπ., μείωση κονδυλίων για τους δήμους με αποτέλεσμα τη μη επαρκή θέρμανση των σχολείων, την έλλειψη προσεισμικού ελέγχου και αντισεισμικής θωράκισης αυτών, την απουσία αντιπλημμυρικών και άλλων έργων υποδομής στους δήμους! Δεν πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, την ακρίβεια που κατατρώει το ήδη λεηλατημένο -απ’ τα προηγούμενα μνημόνια- εισόδημα των λαϊκών νοικοκυριών, καθώς και τους 700.000 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς!

Σε όλα τα παραπάνω συμφωνούν και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ (που ψήφισαν το 50% και το 70% των νομοσχεδίων της κυβέρνησης αντίστοιχα!!!), αλλά και τα μικρότερα κόμματα.

Πραγματική μαχητική αντιπολίτευση, λοιπόν, στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί να είναι η σοσιαλδημοκρατία, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε του ΠΑΣΟΚ, όπως άλλωστε έχει αποδειχτεί. Η μόνη δύναμη που μπορεί να απαντήσει άμεσα -αλλά και από τη σκοπιά της προοπτικής- στο αντιλαϊκό κυβερνητικό πρόγραμμα της επόμενης μέρας, είναι ένα ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ, που οι θέσεις και η πολιτική του βρίσκονται στην αντίθετη κατεύθυνση κάθε αστικής πολιτικής, φιλελεύθερης και σοσιαλδημοκρατικής.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Νάουσας:

Τσουκαλάς Θωμάς (πρώην δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ”Λαϊκής Συσπείρωσης”)

Λακηνάνος Λάκης

Παυλίδης Ιορδάνης

Χατζηιωαννίδης Αλέξανδρος

Οι κοινοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Νάουσας:

Θεοδωρίδου Κατερίνα (Επισκοπής)

Σεμερτζίδης Παναγιώτης (Επισκοπής)

Σκεντερίδης Γιώργος (Ροδοχωρίου)

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας