Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Κυριακή 11 Ιουνίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων: 

Την Κυριακή της Πεντηκοστής 4 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας για την εορτή του Αγίου Αρσενίου Επισκόπου Βεροίας. Στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Γονυκλισίας.

Την Κυριακή της Πεντηκοστής 4 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Πανοράματος Βεροίας.

Την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα «Μητροπολίτου Σταυροπηγίου Αλέξανδρος» στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την Ημερίδα των Πνευματικών της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου θα μεταφέρει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κάνηθο Χαλκίδος, όπου θα την υποδεχτεί ο οικείος Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος και θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό.

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου το πρωί θα προεξάρχει στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κάνηθο Χαλκίδος, όπου θα τίθεται σε προσκύνηση η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά.

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Φιλοξενία: το αντίτιμο του Παραδείσου» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στη Βέροια θα παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας.

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. στον πολυχώρο ΒΕΤΛΑΝΣ στη Νάουσα θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση της «5ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού» αφιερωμένη στην επέτειο 50 ετών από την ανέγερση του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος του Νοσοκομείου Ναούσης.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας, όπου θα συμμετάσχουν οι πρεσβυτέρες και οι μητέρες των αγάμων κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Στη συνέχεια θα παραστεί και θα χαιρετίσει την ημερίδα με θέμα: «Από το κήρυγμα στην πράξη».

Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Κυριακή 11 Ιουνίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα προεξάρχει στην Ακολουθία των Εγκωμίων του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας και θα κηρύξει την λήξη της «5ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά». Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

banner-article

Ροη ειδήσεων