Αλεξάνδρεια

Μήνυμα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, από καρδιάς σας εύχομαι καλή επιτυχία στις εξετάσεις που αύριο ξεκινάνε. Είναι η πρώτη αλλά όχι και η μοναδική μάχη στη ζωή σας. Είναι το επισφράγισμα των προσπαθειών σας, αλλά όχι η απόλυτη κρίση των δυνατοτήτων σας. Η επιτυχία σας σε αυτές είναι ένα σημαντικό βήμα, αλλά δεν αποτελεί μονόδρομο και δεν καθορίζει την επιτυχία ή την αποτυχία για το μέλλον σας και τη ζωή σας.

Είναι σίγουρο ότι στη ζωή σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επιστημονική, επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση αρκεί να προσπαθείτε με θέληση, υπομονή, αισιοδοξία και επίπονο αγώνα.

Το μέλλον είναι στα χέρια σας, καμία δοκιμασία, καμία βαθμολογία δεν θα μπουν εμπόδιο στα όνειρά σας. Το αύριο είναι μπροστά σας και σας καλεί να το κατακτήσετε, με πίστη και δύναμη, με αρχές και αξίες, διεκδικήστε το.

Με ήρεμη σκέψη, πίστη στον εαυτό σας και στις γνώσεις που έχετε κατακτήσει, υπομονή, επιμονή και χωρίς άγχος να δώσετε αυτή τη μάχη και θα είστε οι νικητές.

Αγαπητοί γονείς εύχομαι από καρδιάς στα παιδιά μας καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή και κουράγιο σε εσάς  για να τα στηρίξετε τις προσπάθειες και τις επιλογές τους.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς του δήμου μας, για το σημαντικό έργο που επιτελούν και για την στήριξη που δίνουν στους μαθητές και στις μαθήτριές μας.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, ως Δήμαρχος, ως γονέας, ως άνθρωπος, οι ευχές μου, η σκέψη μου είναι μαζί σας σε αυτή την πρώτη μάχη που δίνετε για το μέλλον σας, για τη ζωή σας.

Καλή επιτυχία και καλή πρόοδο.

                     Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

banner-article

Ροη ειδήσεων