Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του 52χρονου / τους… ενοχλούσαν τα φιλοζωικά του αισθήματα!

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι δυο συλληφθέντες για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία για την άγρια δολοφονία του 52χρονου που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν περίοικοι, το θύμα και τα δύο αδέρφια που του επιτέθηκαν, είχαν συχνά διενέξεις το τελευταίο διάστημα με αφορμή γατάκια που τάιζε ο 52χρονος αλλά και ένα γραφείο τελετών το οποίο είχε πρόσφατα ανοίξει.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, το σημερινό επεισόδιο προέκυψε έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ των ατόμων, διότι τα δύο αδέλφια κλώτσησαν φαγητό για αδέσποτα, που τοποθέτησε το θύμα εξωτερικά του καταστήματός του, ενώ σημειώνεται ότι είχαν μεταξύ τους και θέματα γειτνίασης.

Μετά τη λήξη του επεισοδίου ο 52χρονος κατά τη διακομιδή του σε εφημερεύον νοσοκομείο κατέληξε, ενώ τα δύο εμπλεκόμενα άτομα συνελήφθησαν.

Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Τι λένε οι μάρτυρες

Σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταδίδει το thestival.gr, σήμερα το πρωί οι δράστες, 40 και 42 ετών, έριξαν τον 52χρονο στο έδαφος και τον χτυπούσαν με μπουνιές και με κλωτσιές για περίπου ένα λεπτό.

Ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι «ένας φιλήσυχος συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του γιατί έχουν αποθρασυνθεί τα κακοποιά στοιχεία». «Ενημερώθηκα ότι ο αδικοχαμένος, επειδή έχει και φιλοζωικά αισθήματα, έβγαλε τροφή για να ταΐσει τα γατάκια της περιοχής και εξαγριώθηκαν αυτοί που του επιτέθηκαν, και για κάποιους άλλους λόγους. Υπήρξε και στο παρελθόν διένεξη για να μην ανοίξει το γραφείο τελετών εδώ, είχανε μουτζουρώσει και την πρόσοψη. Κάποιοι νομίζουν ότι με το έτσι θέλω μπορούν να επιβάλουν αυτά τα οποία έχουνε στο μυαλό τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δανιηλίδης.

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο