Αθλητικά Βέροια Ελλάδα Νάουσα Τοπικά

Ευχαριστήριο προς τους συντελεστές του Final Four Πετοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου 2022-2023

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ) της ΔΔΕ Ημαθίας διοργάνωσε την τελική φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου σχ.έτους 2022-2023, οι οποίοι διεξήχθηκαν στην Βέροια και στη Νάουσα από τις 3 έως τις 4 Μαΐου 2023.

Μια διοργάνωση τέτοιας εμβέλειας απαιτεί την συνεργασία πολλών παραγόντων για να μπορεί να είναι επιτυχημένη. Ευχαριστούμε πολύ  :

Τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο την Αντιδήμαρχο Παιδείας κα Τζήμα – Τόπη Συρμούλα και τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κο Δέλλα Αθανάσιο για την όλη την υποστήριξη στην συνδιοργάνωση των αγώνων, την παροχή του υλικού προβολής της Βέροιας,  την παραχώρηση των γηπέδων και την υλικοτεχνική υποδομή.

Τον Δήμαρχο της Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Καρανικόλα Νικόλαο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Νεολαίας Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Βασιλειάδη Χρήστο για την όλη υποστήριξη στην συνδιοργάνωση των αγώνων, την παροχή του υλικού προβολής της πόλης της Νάουσας, την παραχώρηση των γηπέδων και την υλικοτεχνική υποδομή.

Τον Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Νάουσας κ. Χατζηστυλλή Κωνσταντίνο,

Τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας κο Σαρακινίδη Ανέστη για την βοήθειά του σε θέματα διαιτησίας των αγώνων καθώς –και τους διαιτητές και τους κριτές των αγώνων.

Τον Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας κο Δημητριάδη Πυθαγόρα,

Τους συναδέλφους Φυσικής Αγωγής-Προπονητές κους Λουκά Στέλιο, Τράϊο Ανέστη, Αχλιώπα Παύλο και Πίπιλα Γεώργιο, για την βοήθειά τους στα τεχνικά θέματα της διοργάνωσης.

Τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ11 κ. Ράπτη Γεώργιο, την προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κα Λούκα Μαριάννα, τον Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού κ. Καμπουρίδη Χαρίλαο, τις κ.κ. Αντωνιάδου Ολυμπία, Σουμπέκα Υπάτη, Χατζηστυλλή Στέλλα, Κυπαρισσοπούλου Ζωή, τους κ.κ. Μπλατσιώτη Χρήστο, Ροδοβίτη Βασίλειο, Τρούπκο Θωμά, Λιαμόπουλο Δημήτριο, Τσιριμπάκα Αντώνη, Ιωαννίδη Απόστολο, για τα οργανωτικά και τεχνικά θέματα της διοργάνωσης.

Τους ιατρούς των αγώνων κους Καραγκιοζόπουλο Κωνσταντίνο και Τσακελίδη Γεώργιο για την αποτελεσματική παροχή των υπηρεσιών τους κατά τη διάρκεια των αγώνων,

Τον κ. Τζωρτζίνη Ευστάθιο για την βοήθεια στην κάλυψη των αγώνων.

Την Πρόεδρο της ομάδας πετοσφαίρισης του Ποσειδώνα Βέροιας κα. Σίμου Μιμίκα και την προπονήτρια της ομάδας  πετοσφαίρισης του Ζαφειράκη Νάουσας κα. Χρήστου Νίκης για την ανιδιοτελή τους βοήθεια.

Τις μαθήτριες των σχολείων της ΔΔΕ Ημαθίας και αθλήτριες του Ποσειδώνα Βέροιας και του Ζαφειράκη Νάουσας για την εθελοντική τους βοήθεια ως ballgirls στην διοργάνωση.

Τον DJ Αποστόλου Ανδρέα για την μουσική κάλυψη των αγώνων στη Νάουσα

Και όλους όσους βοήθησαν από οποιαδήποτε θέση στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και δεν μνημονεύτηκαν ξεχωριστά και ιδιαίτερα.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε τους μαθητές – μαθήτριες όλων των αποστολών και τους συνοδούς καθηγητές τους όπως επίσης και τους αρχηγούς αποστολής για την εξαίρετη παρουσία τους και την υψηλού επιπέδου αγωνιστική τους παρουσία.

Για την ΟΕΣΑΔ

Ο Πρόεδρος και Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Δρ. Αθανάσιος Αλατζόγλου

banner-article

Ροη ειδήσεων