Ελλάδα Κοινωνία

Προφυλακίστηκε ο 66χρονος λυράρης για το βιασμό του ανήλικου αγοριού

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 66χρονος λυράρης απ’ την Κρήτη, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναν ανήλικο αγόρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του ο 66χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε στην ανακρίτρια ότι του έχουν στήσει μία πλεκτάνη, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα που αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου είχαν αναρτηθεί πανό διαμαρτυρίας από μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου.

Σε βάρος του 66χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση. Οι κατηγορίες  αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023, με το αγόρι που υπέστη το μαρτύριο να είναι σήμερα 15 ετών.

Η νέα υπόθεση κατ’ εξακολούθηση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος 15χρονου αγοριού, που θυμίζει αρκετά την υπόθεση παιδοβιαστών στον Κολωνό, έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Κρήτης. Ο βασικός κατηγορούμενος, που προφυλακίστηκε, είναι σχετικά γνωστός στην τοπική κοινωνία και μέχρι πρόσφατα θεωρούμενος «υπεράνω υποψίας».

Η δυσώδης αυτή ιστορία αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία της  μητέρας του παιδιού.

Στο μεταξύ οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα εις βάρος συνολικά 29 χρηστών των σελίδων όπου βρίσκονταν τα προφίλ του παιδιού και οι οποίοι φέρεται να έχουν έρθει σε επαφή μαζί του διαδικτυακά ή διά ζώσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, ο 66χρονος είχε κανονίσει για το παιδί τρεις συναντήσεις με διαφορετικούς άνδρες, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους. Ένας εξ αυτών φέρεται να είναι 46χρονος γιατρός που υπηρετεί ως ουρολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου και τέθηκε σε αργία.

efsyn

banner-article

Ροη ειδήσεων