Ελλάδα Κοινωνία

Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος από την ασύλληπτη τραγωδία των Τεμπών

Α. Τσίπρας: Αδιανόητο αυτό που συνέβη

«Συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Αδιανόητο αυτό που συνέβη. Η σκέψη μας στους ανθρώπους που έφυγαν άδικα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτηση του στο Twitter.

Ο κ. Τσίπρας εκφράζει «συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και συμπαράσταση στους τραυματίες».

Δ. Κουτσούμπας: Να μην κρυφτεί ή συγκαλυφθεί τίποτε

«Είναι μια μέρα ανείπωτης θλίψης για το πρωτοφανές πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και οργής για το πώς είναι δυνατόν να χάνονται ανθρώπινες ζωές με αυτόν τον τραγικό τρόπο», αναφέρεται σε δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Απαιτούμε να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας, να μην κρυφτεί ή συγκαλυφθεί τίποτε.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Να ενταθούν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων και να υπάρξει ολόπλευρη στήριξη των τραυματιών», καταλήγει ο κ. Κουτσούμπας.

Ανδρουλάκης: Ανείπωτη τραγωδία

Για ανείπωτη τραγωδία κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης και εκφράζει τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων.

Βαρουφάκης: Προ των ευθυνών τους όσοι παρέδωσαν τον ΟΣΕ

«Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Τώρα προέχει η περίθαλψη των τραυματιών», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Πολύ σύντομα όμως θα θέσουμε στη Βουλή προ των ευθυνών όσους παρέδωσαν τον ΟΣΕ, υπό τας διαταγάς της τρόικας, σε μια βαθιά πτωχευμένη Ιταλική εταιρεία», προσθέτει

banner-article

Ροη ειδήσεων