Άρθρα Πολιτική Σχόλια

Πολάκης ή 700.000 πλειστηριασμοί;

Σε όποιο μέσο μαζικής ενημέρωσης και να στρέψεις το μάτι σου, βλέπεις Πολάκη. Σαν να είναι το πρώτο θέμα που απασχολεί τον μέσο πολίτη. Βέβαια, είναι γνωστό ότι όταν υπάρχουν θέματα καυτά για τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, πάντα κάτι βρίσκεται για να τα εξοβελίσει από την επικαιρότητα, προφανώς και από την πολιτική αντιπαράθεση.

Όσο σήμερα απασχολεί ο Πολάκης τα κόμματα των μνημονίων -που διασταυρώνουν τα μεταξύ τους άσφαιρα πυρά-  ποτέ δεν συνέβη κάτι ανάλογο για σημαντικά θέματα των πολιτών και της πολιτικής.

Για θέματα συνειδητής εξαπάτησης του ελληνικού λαού, που τον φέρνουν γενιές πίσω, και που ο Πολάκης ψήφιζε. (Διάβαζε μνημόνια). Για κατασχέσεις από το Δημόσιο -ακόμη και πρώτης κατοικίας-  για χρέη προς αυτό πάνω των 500 ευρώ(!), που θα βρούμε μπροστά μας και που ο Πολάκης Ψήφισε. Για τους εμφιάδες, την εκποίησης  της Δημόσιας Περιουσίας, την ανεργία, τη φτώχεια, τη διαλυμένη Δημόσια Υγεία, την ακρίβεια.

Και από την άλλη τα υπερκέρδη των τραπεζιτών, των διυλιστηρίων, των εφοπλιστών, των λεγόμενων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας, των μεγάλων εταιριών, που μπροστά τους το πολιτικό προσωπικό και ο Πολάκης στέκονται σούζα.

Και φτάνουμε στην απόφαση των αρεοπαγιτών να ανοίξουν διάπλατα της πόρτες στα funds για 700.000 πλειστηριασμoύς πρώτης κατοικίας για τους οποίους όλα τα μνημονιακά  κόμματα  έβαλαν πλάτη. Το θέμα θάβεται, οι συνένοχοι σιωπούν, κάποια αδέσποτα πυρά ένθεν και ένθεν για ξεκάρφωμα.

Μας είπαν, βέβαια  -εντελώς ξεδιάντροπα- ότι αυτά συμβαίνουν και εις τας Ευρώπας. Kανείς τους δεν απαντά -ούτε ο Πολάκης που ψήφισε και αυτός να έρθουν τα funds – τι θα γίνουν αυτές οι οικογένειες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία εξαπατημένες στην ουσία  από τους ίδιους, τους μνημονιακούς, που τώρα σφυρίζουν κλέφτικα.

Τώρα θα πει κάποιος σιγά τα ωά! Εδώ έχουμε Πολάκη, δεν είναι παίξε γέλασε, με λεπτομέρειες 700.000 πλειστηριασμών θα ασχολούμαστε; Για να παραφράσουμε το γνωστό στίχο!

Μήπως λοιπόν ο Πολάκης  είναι η άλλη -παραπλανητική- όψη του ιδίου νομίσματος; Λέμε δηλαδή!

ΥΓ. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και μια Νικολάου ως εφεδρική παίκτης της άλλης ομάδας. Θα ρισκάρουμε να πούμε ότι η εν λόγω κυρία, μπροστά στον Πολάκη, είναι  για τα τσικό!

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας