Ελλάδα Περίεργα

Ηράκλειο: Σκύλος δεν εγκαταλείπει τον νεκρό τετράποδο φίλο του – Συγκινητικό βίντεο

Ένας σκύλος που θρηνεί το φίλο του στη μέση του οδοστρώματος έκανε το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας συγκίνηση και διδάσκοντας μια ακόμα φορά τι θα πει «παραμένω πιστός μέχρι το τέλος».

Τα δύο σκυλάκια βρίσκονταν στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών στο Ηράκλειο Κρήτης, σέρνοντας μάλιστα αλυσίδες μαζί τους,όπως μεταδίδει το Cretapost.

Το βίντεο καταγράφηκε από διερχόμενη οδηγό, σύμφωνα με την οποία, το ένα σκυλάκι ήταν ήδη νεκρό, όταν η ίδια το βρήκε. Αμέσως ενημέρωσε τη φιλοζωική και γρήγορα έφτασαν εθελοντές στο σημείο όπου βρέθηκε το νεκρό σκυλάκι, το οποίο πιθανολογείται πως παρασύρθηκε από κάποιο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, το σκυλάκι που επιβίωσε αρνούνταν να φύγει από το πλευρό του φίλου του, θρηνώντας το χαμό του στο οδόστρωμα ενώ δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει το νεκρό σκύλο, προσπαθώντας να τον προστατεύσει.

«Κινητοποιηθηκαν πολλοι εξαιρετικοι ανθρωποι και τους ευχαριστώ. Εγω ειχα φυγει απο το σημειο οταν εφτασαν για βοηθεια καθως δουλευα στις 21:00 και αφου ειχα επικοινωνησει με οσους περισσότερους ανθρωπους μπορουσα. Συνηθως ειμαι εκεινη που πραττει και οχι εκεινη που απλα ειδοποιει.

Δεν ειχα το θαρρος ομως εκεινη τη στιγμη να βοηθησω παραπανω. Απ οτι ειδα ενας νεαρος εθελοντης χαϊδεψε τον σκυλακο, τον ηρεμησε και τον παρελαβαν οι κυνοκομοι.

Τους ευχαριστώ απ την καρδια μου. Και οσους κινητοποιηθηκαν απο το δημο και το κυνοκομειο Ηρακλειου. Το αλλο σκυλακι δυστυχως ηταν νεκρο ηδη.

Η αφοσιωση του φιλου του με εχει συνταραξει πραγματικα. Μεγαλειο απο τα ζωα… κριμα για το σκυλακι που χαθηκε. Κριμα και για τη ζωη σε αλυσιδα που περασαν. Και τα δυο εσερναν αλυσιδες… Αυτο ζω αυτη τη στιγμη…», γράφει η ανάρτηση της εθελόντριας.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

banner-article

Ροη ειδήσεων