Ελλάδα Κόσμος Τοπικά

Βεροιώτισσα είναι η Σταρ Ελλάς που διεκδικεί τον τίτλο της “Μις Υφήλιος” στις ΗΠΑ

Αύριο η μέρα των καλλιστείων στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, όπου την Ελλάδα εκπροσωπεί η Βεροιώτισσα Κορίνα Εμμανουηλίδου.

Η Ελληνίδα Σταρ Ελλάς είναι 22 ετών, έχει ύψος 1.80 και έχει σπουδάσει make up artist.

Όπως έχει γίνει, ήδη, γνωστό μέσω του GS Hellas, του διαγωνισμού μέσα από τον οποίο η Κορίνα επιλέχθηκε ανάμεσα σε 20 υποψήφιες για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα έξω, θα ανέβει στη σκηνή και θα παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο την ενδυμασία που επιλέχθηκε για φέτος, η οποία εμπνεύστηκε από την θεά Ήρα.

“Η φετινή εθνική μας ενδυμασία απεικονίζει την θεά Ήρα, μαζί με με το εμβληματικό της δόρυ και το μυστικιστικό της σύμβολο , που δεν είναι άλλο από το υπέρλαμπρο παγώνι , με όλες του τις ιδιότητες. Είναι μία δημιουργία του γλύπτη από τον Tasos Horrus», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Στην ανάρτηση του GS Hellas περιγράφεται ο λόγος που επιλέχθηκε η θεα Ήρα. «Θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλο τον κόσμο επί σκηνής το σύνθημα για την Ελλάδα-Take our history back. Έτσι διαλέξαμε την απόλυτη θεά, την θεά των Θεών Ήρα, η οποία συμβολίζει την ομορφιά- οικογένεια και προστασία των μελών της. Για εμάς η Ήρα είναι η πρωτογενής προστάτιδα του Θεσμού, έτσι ήρθε η ώρα να την δείξουμε με το μήνυμα μας.

Το περίτεχνο δόρυ της , αποτελεί σημείο αναφοράς δυναμικής και προστασίας. Το παγώνι με τα 1000 μάτια στην ουρά του , σκοπό έχει να στρέψει τα βλέμματα όλων πάνω μας και να ανοίξει την ουρά του επί σκηνής και να γίνει σύμβολο φωτεινότητας.”

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας