Βέροια Τοπικά

ΚΕΜΑΕΔ: Άνοιξε το χριστουγεννιάτικο παζάρι / πανέμορφα χειροτεχνήματα για όλους!

Το ΚΕΜΑΕΔ, το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου Βέροιας, εγκαινίασε  σήμερα το απόγευμα το παζάρι του στο ισόγειο του Δημαρχείου της Βέροιας, περιμένοντας τους φίλους του να δουν τα καινούργια χειροτεχνήματα των εργαστηρίων του και να ενισχύσουν το έργο του με την αγορά δώρων, που οι τιμές τους προσφέρονται για όλους.

Τα δώρα τα χαρακτηρίζει μεγάλη ποικιλία και υψηλή αισθητική, ξεπερνώντας σε αριθμό και ιδέες κάθε προηγούμενη χρονιά.

Με κόσμο που ήρθε να επισκεφτεί το παζάρι και μέσα σ’ ένα γιορτινό κλίμα, η εθελόντρια διευθύντρια του Κέντρου Μελίνα Δαμιανίδου είπε:

“Τα δώρα μας προσφέρονται για όλα τα βαλάντια! Ξεκινούν από 2-3 ευρώ και φτάνουν μέχρι και 50. Είναι όλα χειροποίητα, προέρχονται από τα εγαστήρια των παιδιών μας, έχουμε όμως και από αλλού, τα οποία έγιναν δωρεά στη Μέριμνα.

Οι εικαστικές φωτογραφίες προέρχονται από τον κ. Παπουτσάκη, που έχει συγκροτήσει την ομάδα “Κλειδαρότρυπα” στη μνήμη του καλού τους φίλου και συναδέλφου, του φωτογράφου Τάσου Ασικίδη. πρότειναν οι ίδιοι τις τιμές με σκοπό να βοηθήσουν τη Μέριμνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Ερμιόνη Καλαρά, η οποία φέτος έστησε το παζάρι μας. Ήρθε με πολλή αγάπη και αξιοποίησε και το τελευταίο χειροτέχνημα.

Τώρα προσκαλούμε τον κόσμο να βοηθήσει, όπου εκείνος επιθυμεί. Το λέω και θα το ξαναπώ είναι το ίδιο όπου και να βοηθήσει κανείς, οι Δομές όλες είναι αξιόλογες.”

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι, που εγκαινιάστηκε σήμερα

  • 2/12 : 18:00 μ.μ. έως 21:30 μ.μ.

λειτουργεί στη συνέχεια έτσι:

  • 3/12 : 09:00 π.μ. έως 21:30 μ.μ.
  • 4/12 : 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων