Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονη για το τροχαίο με την παράσυρση της 21χρονης

Στη σύλληψη μιας νεαρής γυναίκας προχώρησε η αστυνομία για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης και είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό μιας 21χρονης.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μιας 19χρονης, η οποία φέρεται να επέβαινε στο μοιραίο μαύρο Skoda, το οποίο παρέσυρε και εγκατέλειψε στο οδόστρωμα την 21χρονη – φοιτήτρια – στην οδό Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν μετά από έρευνα να εντοπίσουν τα ίχνη της 19χρονης και να την οδηγήσουν στα κρατητήρια.

Σημειώνεται πως η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά έναν 30χρονο που φέρεται να ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου. 

Ασυνείδητος ο οδηγός

Οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το τροχαίο, από το οποίο τραυματίστηκε βαρύτατα η νεαρή κοπέλα.

Οπως αναφέρει το protothema,gr o ασυνείδητος οδηγός, όχι μόνο παρέσυρε την 21χρονη τραυματίζοντας την τόσο σοβαρά, αλλά όπως περιγράφουν οι μάρτυρες έκανε και όπισθεν χτυπώντας την ξανά.

Πολίτες προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά ο οδηγός εξαφανίστηκε μέσα από τα στενά του κέντρου.

script src=”https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js”>Σημειώνεται ότι η αστυνομία ταυτοποίησε τον 44χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος, ωστόσο ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο, αλλά το είχε δανείσει σε 30χρονο φίλο του ο οποίος και αναζητείται.

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την 21χρονη, εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης παρατημένο, χωρίς πινακίδες, με σπασμένο παρμπρίζ και χτύπημα στη μία πλευρά, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

banner-article

Ροη ειδήσεων