Βέροια Εκδηλώσεις Τοπικά

Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ημαθίας: Κάλεσμα στην παλλαϊκή πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση | Βέροια, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Σύνδεσμός μας συμμετέχει στην Παλλαϊκή – Πανελλαδική – Πανεργατική – Πανσυνταξιουχική – Απεργιακή – Αγωνιστική Κινητοποίηση της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00π.μ.

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Ημαθίας δηλώνει παρών σε όλες τις κινητοποιήσεις – συγκεντρώσεις – διαμαρτυρίες – που θα πραγματοποιηθούν στις πόλεις του Νομού μας.

Η συγκέντρωση των Πολιτικών Συνταξιούχων στη Βέροια θα πραγματοποιηθεί, μαζί με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στις 9 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. στην πλατεία του Δημαρχείου.

ΚΑΛΟΥΜΕ

         Όλους τους Πολιτικούς Συνταξιούχους της πόλης μας, στη συγκέντρωση της 9ης Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. στην πλατεία του Δημαρχείου, για να ενώσουμε τις φωνές μας και να δημοσιοποιήσουμε  τα προβλήματά μας, δυστυχώς μεγάλα και πολλά, που μας οδηγούν όλο και περισσότερο στη φτωχοποίησή μας και σε πάρα  πολλούς στην εξαθλίωση και ζητούμε την άμεση επίλυσή τους.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                            Η Γεν. Γραμματέας

ΓΚΟΓΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                                ΚΑΒΑΡΓΥΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

banner-article

Ροη ειδήσεων