Κοινωνία

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής, από επιπλοκές λοίμωξης στο νοσοκομείο Metropilitan, όπου νοσηλευόταν.

Η είδηση του πρόωρου θανάτου του σκόρπισε θλίψη στα δημοσιογραφικά γραφεία, καθώς ο Αντώνης ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός συνάδελφος και φίλος.

Πολύχρονη και επιτυχημένη καριέρα

Με μακροχρόνια πορεία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο Αντώνης Σκυλλάκος είχε υπηρετήσει έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα από επιτελικές θέσεις.

Με καταγωγή από τη Λάρισα, ξεκίνησε από τα «Νέα», ενώ συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με την εφημερίδα «Πρώτη» αλλά και το «Έθνος».

Είχε διατελέσει Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ – ΜΠΕ, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της τηλεόρασης του Alpha, Διευθυντής Σύνταξης στον «Ελεύθερο Τύπο», ενώ είχε συμβάλει στη δημιουργία και ανάπτυξη επιτυχημένων ενημερωτικών ιστοσελίδων. Επίσης είχε εργαστεί στον όμιλο του ΣΚΑΪ.

Ο Αντώνης υπήρξε επί χρόνια διευθυντικό στέλεχος του «Ποντικιού» και της ιστοσελίδας του. Είχε μάλιστα κομβικό ρόλο αμέσως μετά τη μεταβίβαση των μετοχών της εφημερίδας από τον Κώστα Παπαϊωάννου στους Αντώνη Δελλατόλα και Δημήτρη Μπενέκο.

Με σκληρή δουλειά και πολύ κέφι, ήταν από τους συναδέλφους που, από το 2005 και μετά, βοήθησε όσο λίγοι ώστε το «Ποντίκι» να διατηρήσει τον ιδιαίτερο ενημερωτικό και χιουμοριστικό του χαρακτήρα.

Ήταν εξάδελφος του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Αντώνη Σκυλλάκου, που είχε πεθάνει τον Αύγουστο του 2021.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του, επίσης δημοσιογράφο, Ευαγγελία Μπαλτατζή και τη 16χρονη κόρη τους.

Αντίο, φίλε…

Το ΚΚΕ για το θάνατο του δημοσιογράφου Αντώνη Σκυλλάκου

Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για την πρόωρη απώλεια του δημοσιογράφου Αντώνη Σκυλλάκου.

Η πολύχρονη διαδρομή του, με υπεύθυνες θέσεις σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα, χαρακτηρίστηκε από τη σεμνότητα και τον επαγγελματισμό που διέκριναν τον Αντώνη Σκυλλάκο.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του δημοσιογράφο Ευαγγελία Μπαλτατζή, την κόρη του και όλους τους οικείους του.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας