Βέροια Εκκλησια Τοπικά

Μητρόπολη Βέροιας: Ξεκίνησαν οι «Πνευματικοί – Ακαδημαϊκοί Διάλογοι»

 

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη της σειράς των ομιλιών υπό τον τίτλο «Πνευματικοί – Ακαδημαϊκοί Διάλογοι».

Στην αρχή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε Αγιασμό για τη νέα χρονιά και στη συνέχεια ανέπτυξε το θέμα: «Άνευ του Χριστού, θάνατος».

Τον Σεβασμιώτατο προλόγισε ο υπεύθυνος της σειράς των ομιλιών «Πνευματικοί – Ακαδημαϊκοί Διάλογοι» και Αρχιερατικός Επίτροπος περιχώρων Βεροίας, Αρχιμ. Σωσίπατρος Πιτούλιας.

Οι «Πνευματικοί – Ακαδημαϊκοί Διάλογοι» αποτελούν ποιμαντική πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος από τα πρώτα χρόνια της Αρχιερατείας του στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας. Κάθε Κυριακή απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως μας ομιλούν έμπειροι κληρικοί, καταξιωμένοι επιστήμονες και διακεκριμένοι καθηγητές, οι οποίοι αναπτύσσουν θέματα πνευματικού ενδιαφέροντος και εν συνεχεία ακολουθεί ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος με ερωτήματα, θέσεις και προτάσεις.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

banner-article

Ροη ειδήσεων