Βέροια Εκδηλώσεις

Βέροια / Ωδείο Φίλιππος: Δωρεάν εργαστήριο κρουστών οργάνων

Το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας γιορτάζει τα 33 χρόνια λειτουργίας του στην πόλη και σας προσκαλεί στη μέρα “κρουστών οργάνων”. Ο καθηγητής του Ωδείου Φίλιππος Στέφανος Γαζίλας, απόφοιτος του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσει ένα ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο κρουστών για τις ηλικίες 7-10 χρονών. Το εργαστήριο αυτό θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Φίλιππος Βέροιας το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 11:00.

“Μέσα από αυτό το δίωρο μάθημα κρουστών τα παιδιά θα αποκτήσουν μία πρώτη εικόνα πάνω στα μουσικά σύνολα και στα κρουστά όργανα. Μέσα από το παιχνίδι θα εισάγουμε τα παιδιά σε μία δημιουργική διαδικασία η οποία ως βασική προϋπόθεση έχει τη συλλογική δουλειά και τη συνεργασία. Από τα drums ως και το βιμπράφωνο το ωδείο Φίλιππος έχει τον εξοπλισμό αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό να συστήσει στα παιδιά σας με τον πιο ολοκληρωμένο και διασκεδαστικό τρόπο την οικογένεια των κρουστών οργάνων.”

Το εργαστήριο αυτό έχει δωρεάν συμμετοχή για όποιο παιδί (ηλικίας 7-10) θέλει να το παρακολουθήσει. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για εγγραφές και παραπάνω πληροφορίες καλέστε στο 23310-67060 καθημερινά από τις 10:30 με 13:30 και 17:30 με 20:30.

Για τον εορτασμό των 33 χρόνων λειτουργίας του, το Ωδείο Φίλιππος παρουσιάζει μία σειρά δωρεάν εργαστηρίων, συναυλιών, παραστάσεων και σεμιναρίων από 1η Σεπτεμβρίου έως και τέλος Οκτωβρίου. Για να ενημερωθείτε έγκαιρα και να κρατήσετε θέσεις και για άλλες εκδηλώσεις ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/odeiophilippos και στο instagram filippos.glee

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας