Θέματα Παιδείας Νάουσα Τοπικά

Μουσικό Σχολείο Βέροιας: 32 μαθητές από τη Νάουσα έχουν πρόβλημα κετακίνησης

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στον Πολυχώρο Ελιά, τονίστηκε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι 32 μαθητές από τη Νάουσα, καθώς θα πρέπει να πάρουν το πρωινό λεωφορείο του ΚΤΕΛ και όχι το ειδικά μισθωμένο που καλύπτει τις ανάγκες τους.
.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Δέσποινα Παρίση τόνισε τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη μετακίνηση των μαθητών με το ΚΤΕΛ μαζί με τους πρωινούς επιβάτες και ως προς τη χωρητικότητα του λεωφορείου και ως προς τη μεταφορά των μουσικών οργάνων, τα οποία είναι σε μερικές περιπτώσεις ογκώδη.
.
Ο Διευθυντής του Σχολείου Γιάννης Γεωργουδάκης πρόσθεσε πως αυτό το φαινόμενο στη δυσκολία μεταφοράς συμβαίνει μόνο στο Μ. Σ. Βέροιας. Αντίθετα, ο Δήμος Βέροιας φρόντισε έγκαιρα για τη σίτιση των μαθητών του Σχολείου.
.
Παρόντες στη συνέντευξη ο Κώστας Καλδάρας, συντονιστής της Ν. Ε ΣΥΡΙΖΑ, αυτήν τη φορά ως γονέας, οι γονείς Ξανθή Χονδρού Χιλλ , και Γιώργος Ορδουλίδης και η Βαρβάρα Σαράντη, ως πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας.
.
Αυτήν τη στιγμή τα παιδιά μεταφέρονται, ανακοινώθηκε, με ειδικό λεωφορείο από το ΚΤΕΛ με απόφαση του Προέδρου του, έστω και με τον κίνδυνο να μην πληρωθεί.
.
Το θέμα, όμως πρέπει να λυθεί άμεσα, χωρίς καθυστέρηση.
.
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας