Τοπικά

Κλιμάκιο της κυβέρνησης και της ΝΔ στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας

Κρίσιμα τοπικά ζητήματα της Ημαθίας έθεσε ο Κώστας Καλαϊτζίδης
στο κλιμάκιο της κυβέρνησης και της ΝΔ που επισκέφθηκε της Ημαθίας

Συνάντηση με κλιμάκιο της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησαν στην Ημαθία. Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, ο Κώστας Καλαϊτζίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
 
Υποδέχθηκα την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 στο γραφείο μου στη Βέροια κλιμάκιο της κυβέρνησης, βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησαν στην Ημαθία, με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη, τον Υφυπουργό Οικονομικών, Απ. Βεσυρόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Λ. Χριστόπουλο. Είχα επίσης ξεχωριστή συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Γεωργαντά που επίσης συμμετείχε στο κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέφθηκε την Ημαθία. Πέρα από τα εθιμοτυπικά, η συνάντηση που είχα μαζί τους επικεντρώθηκε στην ενημέρωση για το δυναμικό και πολυδιάστατο έργο μας ως Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και την ουσιώδη συνεργασία που έχουμε με τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Κρίσιμα ζητήματα που επιπλέον έθεσα επιτακτικά ήταν η ανάγκη να σταθεί η κυβέρνηση στο πλευρό του χειμαζόμενου αγροτικού κόσμου και η επείγουσα προτεραιότητα που πρέπει να δοθεί στη στήριξη της αγοράς που δοκιμάζει τις ελάχιστες αντοχές της απέναντι στην ενεργειακή κρίση και στη συνεχή πτώση της οικονομικής δύναμης των πολιτών. Και βέβαια δεν παρέλειψα να αναφερθώ στους πολίτες και στα νοικοκυριά της Ημαθίας που με αγωνία ακούν καθημερινά για τις επερχόμενες αυξήσεις στην ενέργεια και σε βασικά είδη της καθημερινότητας και δεν ξέρουν πως θα αντιμετωπίσουν τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Όλοι αυτοί είναι ανάγκη να νιώσουν πραγματικά ότι το Κράτος στέκεται στο πλευρό τους.

Ελπίζω ότι η επίσκεψή τους στην Ημαθία θα έχει ανταπόκριση και ουσία για τα ζητήματα που τέθηκαν τόσο από εμένα ως Αντιπεριφερειάρχη όσο και από τους Δημάρχους της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας αλλά και από τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες που επικοινώνησαν με τους υπουργούς και τα στελέχη της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλη τη διάρκεια της πολύπλευρης και σημαντικής επίσκεψής τους. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος και θεωρώντας ότι όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, ανάλογα με τις αρμοδιότητές μας, δήλωσα και πάλι παρών παραμένοντας πάντα στην πρώτη γραμμή.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας