Ελλάδα

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε το βράδυ η Θεσσαλονίκη – «Ποτάμια» οι δρόμοι

Σημαντική μεταβολή έχει παρουσιάσει από χθες το βράδυ ο καιρός στην κεντρική, ανατολική και βόρεια χώρα.

Έως περίπου το μεσημέρι, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, στη Χαλκιδική, σε περιοχές της Κεντρικής και κυρίως της Ανατολικής Θεσσαλίας, στις Σποράδες, σε περιοχές της Κεντρικής και κυρίως της Βόρειας Εύβοιας, στη Φθιώτιδα και στη Βοιωτία.

Χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα… άνοιξαν οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη, ενώ  νωρίτερα στα κινητά των κατοίκων της πόλης είχε φτάσει μήνυμα από το 112, όπως αναφέρει το GRtimes.gr  προειδοποιώντας για την κακοκαιρία.

Οι μεγάλες ποσότητες νερού δημιούργησαν πλημμυρικά φαινόμενα και παρουσάστηκαν προβλήματα ηλεκτροδότησης ακόμα και στο κέντρο της πόλης και στα Λαδάδικα.

Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά

Χαρακτηριστική εικόνα απ’ όσα έγιναν στην πόλη τα ξημερώματα είναι αυτή ενός αυτοκινήτου να έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και να καταλήγει μέσα σε ένα ιχθυοπωλείο! Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις Συκιές, στην οδό Βενιζέλου. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ο συγκεκριμένος δρόμος σύμφωνα με τους κατοίκους μετατρέπεται σε χείμαρρο σε κάθε κακοκαιρία. «Τα νερά ήταν ποτάμι με αποτέλεσμα να παρασυρθούν δύο αυτοκίνητα. Πρώτα ένα κόκκινο που χτύπησε στη δική μου βιτρίνα και έφυγε μετά προς την στάση και το δεύτερο σφήνωσε στην τζαμαρία» περιέγραψε στο OPEN αυτόπτης μάρτυρας που έχει κατάστημα δίπλα από το ιχθυοπωλείο.

Η κεντρική φωτογραφία είναι από το seleo.gr

topontiki.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων