Αθλητικά Βέροια

Ημαθία: Δράσεις στην Κουμαριά

Η περασμένη βδομάδα ήταν βδομάδα δράσεων για τα μέλη και τους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ», μετά από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω των περιορισμών για τον covid–19.

Το Σάββατο 30/7 ο αύλειος χώρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» πλημύρισε  από κόσμο όλων των ηλικιών που ήρθαν να διασκεδάσουν και να απολαύσουν μια μουσική λαϊκή βραδιά.  Ήταν μια όμορφη, ξεχωριστή βραδιά με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι που κράτησε ως το ξημέρωμα. Το Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κ. Αναστασίου Νικόλαο  – κα Σουμέλα Μπλέτσα (café BRUNO) και τον κ.Τσομπανέλη Αντώνη για τη διάθεση προϊόντων και όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίησή της,  Τέλος,  ευχαριστεί όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση.

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ημερήσια εκδρομή για τους μικρούς μας φίλους στον μαγικό υδάτινο κόσμο της Waterland. Η εκδρομή ήταν δώρο του συλλόγου προς όλους τους νεαρούς φίλους που συμμετείχαν στην αναβίωση του εθίμου των Αλιγουτσάριδων.

Την ίδια μέρα στις 6.30’ το απόγευμα διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας Κουμαριά – Σέλι (ηλικία 16-18)  στα πλαίσια του πρωταθλήματος Βερμίου. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 4-4.

Παρασκευή 5 Αυγούστου στο γήπεδο της Κουμαριάς πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Κουμαριά – Σέλι (ηλικία 10-15). Η παρουσία των μικρών αθλητών μας ήταν εκπληκτική και εύκολα μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη με τελικό αποτέλεσμα 7-1.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τους κ. Κόγια Νίκο και Γιώργο οι οποίοι έχουν αναλάβει ανιδιοτελώς την προπόνηση της ομάδας σε καθημερινή βάση.

Από το Δ.Σ.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» ευχαριστεί θερμά τον κ. Δημήτριο Δ. Τζήμα και την οικογένειά του για την αγορά – δωρεά ενός βιντεοπροβολέα .  Η δωρεά αυτή αποτελεί πολύτιμη βοήθεια στον σύλλογό μας για την υλοποίηση των δράσεων «Βραδιές Κινηματογράφου» και όχι μόνο!

banner-article

Ροη ειδήσεων