Βέροια

Συνάντηση Ομάδας Δράσης για την Υποστήριξη της Κοινωνικής Ένταξης των Ρομά Κ. Μακεδονίας με εκπροσώπους Δ. Βέροιας

Συνάντηση Ομάδας Δράσης για την Υποστήριξη της Κοινωνικής Ένταξης και Ενδυνάμωσης των Ρομά Κ. Μακεδονίας με εκπροσώπους Δ. Βέροιας και του Κέντρου Κοινότητας

Στο πλαίσιο της δικτύωσης και της δημιουργίας νέων συνεργασιών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 03/08/2022 συνάντηση με την Ομάδα Δράσης για την Υποστήριξη της Κοινωνικής Ένταξης και Ενδυνάμωσης των Ρομά Κεντρικής Μακεδονίας μαζί με εκπροσώπους του Δήμου Βέροιας και του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αρχικά ενημέρωση για τις αρμοδιότητες τόσο της Ομάδας Δράσης της ΠΚΜ, όσο και του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Βέροιας. Στη συνέχεια συζητήθηκαν καλές πρακτικές που αφορούν την ένταξη και ενδυνάμωση των Ρομα και προγραμματισμός για διοργάνωση μελλοντικών δράσεων με σκοπό την ομαλότερη ένταξη και ενσωμάτωση του εν λόγω πληθυσμού.

Την Ομάδα Δράσης της ΠΚΜ εκπροσώπησαν η κα Ιφιγένεια Αναστασιάδη, η κα Ελένη-Ακριβή Κάππου και ο κ. Γεώργιος Τσιαλώλος. Τον Δήμο Βέροιας εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κα Γεωργία Μπατσαρά, η Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Πολιτισμού, κα Αναστασία Δούκα, η Συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, κα Αικατερίνη Πανάγου, ο ψυχολόγος του Παραρτήματος Ρομά, κ. Ευάγγελος Παπουτσίδης, η  επισκέπτρια υγείας, κα Ηλιάνα Φυντανάκη, η ειδική παιδαγωγός, κα Ζηνοβία Σπανίδου και η διαμεσολαβήτρια, κα Αικατερίνη Μίχα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας