Ελλάδα

Ρέθυμνο / Γυναικοκτονία: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την γυναίκα του

Μια νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη.

Σύζυγος σε χωριό του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στο Άνω Μαλάκι, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την γυναίκα του. Ο δράστης ο οποίος έχει συλληφθεί είναι 60 ετών, ενώ το θύμα 56.

Ο γιος -το ένα από τα τρία παιδιά του ζευγαριού- ήταν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκείνος που ενημέρωσε τις αρχές για το φρικτό έγκλημα που έγινε το πρωί της Κυριακής.

Η σύζυγος, σύμφωνα με το cretalive.gr φέρεται να ζήτησε από τον 60χρονο να χωρίσουν και εκείνος αντέδρασε με αυτό τον φρικτό τρόπο.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, o ίδιος λίγη ώρα αργότερα πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε τη μητέρα του.

Ο γιος του ζευγαριού πήρε στη συνέχεια την Αστυνομία και ανέφερε πως «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Παραδόθηκε στην ασφάλεια ο 60χρονος

Μετά την άγρια δολοφονία οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου.

Ωστόσο, ο δράστης φαίνεται ότι λίγη ώρα αργότερα από το στυγερό έγκλημα αποφάσισε να παραδοθεί. Πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας του Ρεθύμνου και παραδόθηκε με τις Αρχές να τον συλλαμβάνουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες επέδειξε στις Αρχές που άφησε το μαχαίρι. Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι αστυνομικοί το κατάσχεσαν από το αυτοκίνητο του.

Η οικογένεια έχει τέσσερα παιδιά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως τη νεκρή μητέρα του βρήκε σε λίμνη αίματος ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας.

Ο γιος εκτός από την Αστυνομία ειδοποίησε άμεσα και το ΕΚΑΒ. Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας