Ελλάδα

Τραγωδία στην Κόρινθο: Δύο νεαροί νεκροί σε τροχαίο στην Αθηνών – Τρίπολης / 15χρονος ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου!

Δύο νεαρά παιδιά νεκρά, ηλικίας 18 και 19 ετών, και ακόμη δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/7), στο 95ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Τρίπολης, στην Τενέα Κορινθίας.

Σύμφωνα με το Korinthostv, το τροχαίο σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα όταν ένα ΙΧ κινούμενο προς Τρίπολη έκανε όπισθεν, ακριβώς στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που ερχόταν και αυτό στην ίδια κατεύθυνση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκαν επιτόπου δύο νεαροί.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορινθίας μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Τριπόλεως.

Η θλίψη είναι ανείπωτη για τον χαμό δύο νεαρών παιδιών, ηλικίας 18 και 19 ετών.

Την ζωή τους έχασαν, ένα κορίτσι 18 ετών, η Α.Κ. από την Κόρινθο και ένα αγόρι 16ετών, ο Α.Η. από τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οδηγούσε ο 15χρονος αδελφός της 18χρονης, Γ.Κ., ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Μεταξύ των τραυματιών – αλλά ελαφρά- είναι και ένας 16χρονος.

Το άλλο αυτοκίνητο με το οποίο έγινε η σύγκρουση οδηγούσε ένας 65χρονος Βρετανός.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το τραγικό συμβάν συνέβη στις 5 τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Τρίπολη ένα αυτοκίνητο κινούμενο προς Τρίπολη έκανε όπισθεν, ακριβώς στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που κινείτο και αυτό στην ίδια κατεύθυνση. Η σύγκρουση ήταν πολύ σφοδρή.

Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.

Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων