Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Πέμπτη 14 Ιουλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. στο Δημοτικό Πάρκο Ναούσης θα παραστεί στην εκδήλωση του 36ου Πανελληνίου Ανταμώματος Βλάχων.

Το Σάββατο 9 Ιουλίου θα ιερουργήσει στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο όρος Βέρμιο με την ευκαιρία της τακτικής συνελεύσεως της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος. Στο τέλος θα τελέσει μνημόσυνο για τον μακαριστό γέροντα του, Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κυρό Παντελεήμονα Χρυσοφάκη, καθώς και για τους απ’ αιώνος διακόνους της ψαλτικής τέχνης

Το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 11:30 π.μ. θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στον Χώρο Θυσίας Ναούσης με την ευκαιρία του 36ου Πανελληνίου Ανταμώματος Βλάχων που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ναούσης.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης με την ευκαιρία του 36ου Πανελληνίου Ανταμώματος Βλάχων που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ναούσης.

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 8:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της εορτής του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μουτσιάλης.

Την Τρίτη 12 Ιουλίου θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου και του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο Πλατύ.

Την Τρίτη 12 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Τήρησον ἑαυτόν ἐν ἁγνείᾳ» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΜΒΝΚ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας