Νάουσα

Νάουσα: Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τη διάθεση καυσόξυλων στον Δήμο

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τη διάθεση των καυσόξυλων σε δικαιούχους από την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022, η οποία θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022. Η διανομή ξυλείας αφορά σε 160 δικαιούχους, η ποσότητα ανά δικαιούχο θα είναι 6χκμ. και η τιμή για τα 6χκμ. καυσόξυλων θα είναι 120 ευρώ.

Οι δικαιούχοι δημότες θα πρέπει να ανήκουν σε μια από τις ακόλουθες τρεις κατηγορίες: α) πολύτεκνοι με συνολικό εισόδημα (ή τεκμαρτό για τους ελεύθερους επαγγελματίες) έως 17.000€, β) ΑΜΕΑ και ανάπηροι με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω με συνολικό εισόδημα έως 10.000€, γ) έγγαμοι μακροχρόνια άνεργοι άνω των δώδεκα μηνών με συνολικό εισόδημα (ή τεκμαρτό για τους ελεύθερους επαγγελματίες) έως 10.000€, δ) συνταξιούχοι ΟΓΑ με συνολικό εισόδημα έως 10.000€.

Εξαιρούνται τα μέλη δασικών συνεταιρισμών καθώς και οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών δασών και οι κάτοικοι τοπικών κοινοτήτων που λαμβάνουν μερίδα συνιδιόκτητου δάσους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στην ακόλουθη διεύθυνση: skodra@naoussa.gr.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από την Διαπαραταξιακή Επιτροπή, η οποία θα οριστεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας. Περισσότερες πληροφορίες: Σκόδρα Ευμορφία, τηλ. 23323 50344.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας