Αστυνομικό Δελτίο Τοπικά

Ημαθία: Εντοπίσθηκε φυτεία κάνναβης 120 δενδρυλλίων! / Συνελήφθησαν 2 άτομα

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας εντοπίσθηκε στην Ημαθία φυτεία κάνναβης

 Συνελήφθησαν 2 άτομα για καλλιέργεια 120 δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (25 Ιουνίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, δύο αλλοδαποί άνδρες για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί σε παραποτάμια αγροτική περιοχή της Ημαθίας, όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργούν συνολικά, 120 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν (σκαπτικά εργαλεία, λιπάσματα κ.α.)

Στη θέα των αστυνομικών, ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς αντιστάθηκε  απωθώντας τους και προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, ενώ ο συνεργός του εντοπίσθηκε να τον αναμένει σε όχημα κοντά στη φυτεία.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ενός αλλοδαπού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης βάρους 19,32 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν και 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

(Η υπόθεση συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό)

banner-article

Ροη ειδήσεων