Ελλάδα

Κατερίνη: Ο Οικονόμου αρνείται με υπεκφυγές ν’ απαντήσει για τις συνομιλίες Μανιαδάκη που ανατρέπουν το σκάνδαλο Novartis

Αμήχανος εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όταν ρωτήθηκε στην Κατερίνη όπου βρέθηκε την Πέμπτη, για τους διαλόγους Μανιαδάκη – Βαξεβάνη που αποκάλυψε το Documento TV και αποδεικνύουν ότι κάποιοι συνωμότησαν ώστε το σκάνδαλο Novartis να βαφτιστεί σκευωρία.

Ο Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος δεν είναι ασφαλώς συνηθισμένος να βγαίνει από το ασφαλές περιβάλλον στο οποίο συνήθως απευθύνεται, απάντησε σε ερώτημα του δημοσιογράφου Γιάννη Τσίρου της εφημερίδας «Εφημερίς του Ολύμπου» ότι δεν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο. Αντίθετα, αρκέστηκε να δηλώσει ότι «περιμένουμε να δούμε την πρόταση του δικαστικού συμβουλίου» και επέμεινε στον χαρακτηρισμό του σκανδάλου ως σκευωρία.

Επιχειρώντας μάλιστα -κατά την προσφιλή τακτική του- να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα, αναφέρθηκε στην παραπομπή του Νίκου Παππά για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. «Αποτελεί κόλαφο για τους εμπνευστές της προσπάθειας χειραγώγησης της ενημέρωσης με την προσπάθεια δημιουργίας κομματικού τηλεοπτικού σταθμού η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για τη συγκρότηση ειδικού δικαστηρίου»….

Διαβάστε τη συνέχεια στην «Εφημερίς του Ολύμπου»

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας