Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: “Καλούμε τη κυβέρνηση να μη τοποθετήσει τους αστυνομικούς φρουρούς στα ΑΕΙ”

——–

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου η κυβέρνηση των “αρίστων” του Κ. Μητσοτάκη επιχειρεί μια ακόμα ευθεία βολή με στόχο τη διάλυση του Δημόσιου Πανεπιστήμιου και τη παράδοση της όποιας εκπαίδευσης στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Με το παραπλανητικό σύνθημα, με τη βαριοπούλα ή τις βιβλιοθήκες, τοποθετεί στα Α.Ε.Ι της χώρας τους πρώτους ανεπαρκώς εκπαιδευμένους αστυνομικούς φρουρούς, τους οποίους μάλιστα επιτρέπει να φέρουν και οπλισμό.

Γνωρίζει ότι αυτό θα δημιουργήσει ανεξέλεγκτες συγκρούσεις μέσα στα πανεπιστήμια με κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των φοιτητών και των καθηγητών τους

Αυτό ακριβώς επιθυμεί για να το χρησιμοποιήσει για τη κατασυκοφάντηση των δημοσίων Α.Ε.Ι αλλά και για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα φοβερά προβλήματα που δημιούργησε αυτή η κυβέρνηση για τη χώρα και τον λαό της.

Οι Φοιτητές και οι Καθηγητές τους με τη στήριξη της κοινωνίας είναι αποφασισμένοι να μη αφήσουν τις βαριοπούλες των Μητσοτάκη-Κεραμέως να εγκατασταθούν στα Πανεπιστήμια

Έστω και την τελευταία στιγμή καλούμε τη κυβέρνηση να μη τοποθετήσει τους αστυνομικούς φρουρούς στα Α.Ε.Ι της χώρας για να διαφυλαχθεί η ομαλή λειτουργία των Πανεπιστημίων αλλά και για να μη θρηνήσουμε θύματα μεταξύ των φοιτητών ή των καθηγητών τους.

 

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας

Γραφείο Τύπου

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας