Γυναίκα

Πώς θα επιλέξετε τα μαγιό του καλοκαιριού

………………

 Μπικίνι ή ολόσωμο, το μαγιό είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε άνετα στην παραλία και η αγορά του σημαίνει ότι αρχίζει το καλοκαίρι.

Advertisements

Λίγο πριν ξεκινήσουμε το καλοκαιρινό shopping, υπάρχουν κάποιες χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό μαγιό.

 

#1 Άνεση

Τα μαγιό, μπικίνι ή ολόσωμα είναι δίχως αμφιβολία οι πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής περιόδου. Η πιο σημαντική συμβουλή που χρειάζεται να έχεις στο νου σου, επιλέγοντας τα μαγιό της νέας σεζόν είναι να σε κάνουν να νιώθεις άνετα όσο απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θάλασσα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να επιλέξεις ένα σχέδιο ανάλογα με τον σωματότυπο σου, που αγκαλιάζει και κολακεύει τη σιλουέτα σου, κάνοντας σε να νιώθεις όμορφη. Ευτυχώς για όλες μας, πλέον, τα περισσότερα swimwear brands προσφέρουν τη δυνατότητα να επιλέξεις διαφορετικό μέγεθος σε μπικίνι τοπ και σλιπ, ώστε να κάνεις τους συνδυασμούς που σου ταιριάζουν περισσότερο.

 

Advertisements

 

#2 Lifestyle

Επίσης, ο τύπος διακοπών και εξορμήσεων που προτιμάς να κάνεις είναι ένας επιπλέον γνώμονας. Για παράδειγμα, εάν είσαι fan των θαλάσσιων αθλημάτων ή του beach volley, ένα αθλητικό μαγιό θα σε κάνει να απολαύσεις περισσότερο τις εν λόγω δραστηριότητες και θα σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων.

 

 

#3 Νούμερο

Η επιλογή του λάθους νούμερου είναι ένα από τα πιο συχνά στιλιστικά λάθη που κάνουμε οι γυναίκες όταν κάνουμε τις αγορές μας. Συγκεκριμένα τα μαγιό όμως, θα πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις άνετα όσο χαλαρώνεις στην παραλία, συνεπώς το σωστό νούμερο είναι πολύ σημαντικό. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να επιλέξεις το νούμερο που φορούσες πέρσι το καλοκαίρι χωρίς να κάνεις πρώτα μία δοκιμή. Τσέκαρε τις μετρήσεις που έχει το εκάστοτε brand και πειραματίσου με γραμμές και στιλ μαγιό που δεν έχεις φορέσει μέχρι σήμερα.

 

Advertisements

 

#4 Κλισέ

Κάποτε πιστεύαμε πως τα ολόσωμα μαγιό είναι πολύ κλασικά και τα φορούν γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Ευτυχώς για όλες μας, αυτό είναι απλώς ένα κλισέ που πλέον δεν ισχύει. Σε e-shops και καταστήματα θα βρεις μία τεράστια ποικιλία από ολόσωμα μαγιό, που είναι σούπερ s∈xy και θα αναδείξουν τη σιλουέτα σου με τον καλύτερο τρόπο. Αντίστοιχα, εάν πιστεύεις πως τα μπικίνι δεν ταιριάζουν στην curvy σιλουέτα σου, θα πρέπει σίγουρα να το ξανασκεφτείς, αφού πλέον τα brands δημιουργούν μαγιό που ανταποκρίνονται σε διαφορετικούς σωματότυπους και θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα στην παραλία.

 

ΠΗΓΗ

olagiatingunaika

 

 

banner-article

Ροη ειδήσεων